Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo to maš pravdu,ale je předváděčka a předváděčka..

muže bejt dorasovana,ale máš záruku ,tak bych to neřešil...nebo když tam máš známeho nebo někoho z rodiny,může s autem jezdit jen on a mít ho jako služební a to je pak jiná káva...pěkné auti za skvělou cenu...

Odesláno

To všechno platí a já bych do toho sel spíš než do nějakého "no name" zdroje. Ale když je limit tak limitní, že opravdu limituje, je to bohužel problém, jehož řešení se nazývá kompromis, což implikuje vyšší finanční riziko. Jsem srozumitelnej? ;)

Odesláno (upraveno)

Pořád dokola :roll:D

Já její pozici/rozhodnutí chápu, byť se s ním neztotožňuji ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Díky Veverko :papa

Je to tak,jsem ženská,moc tomu nerozumím a není chlapa(protože tohle považuji za domému chlapů),který by mi s tím poradil a pomohl,tak hledám pomoc a odpovědi tady. Dostala jsem částku a potřebuji velké auto. Žádné extra velké zásoby ani příjmy nemám.....Zamilovala jsem se do 5008,splňuje všechny moje potřeby a přání. A teď přemýšlím jak to udělat co nejlépe. Už mě taky napadlo koupit levnější auto  a zbytek peněz dát do servisu,aby bylo v pohodě.... Jen nevím jestli to není úplně mimo :myslim

Odesláno (upraveno)

Pleteš. Ono je to celkově o tom pocitu světla a vzdušnosti v autě. Ale já mám teda 307SW ;)

Ale Berlingo/Parťák se mi zdá dobrej tip :super

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Ahojky, také jsem se rozhodoval pro auto pro rodinu + na dojíždění do zaměstnání mezi Partnerem (Berlingem) a 5008 a vyhrálo to co vyhrálo. Zkušební jízda rozhodla. Ač má partner větší kufr (pro rodinu plnou ženských není žádný dost velký) tak jízda prostě moc připomíná jízdu dodávkou, obrazovka navigace je sice dotyková,ale mimo zorné pole a cena také není nijak výjimečná. Když jsem započítal příplatky, které chci, tak je cena s téměř stejnou výbavou a shodným motorem skoro stejná jako u 5008. A když jsem viděl ten test na meziplynu, tak se mi to potvrdilo.

Odesláno

Teda pánové....,děkuji  :) 

Jsem ženská a zamilovala jsem se do 5008, takže mě o jiném autu těžko přesvědčíte ;) Navíc jsem opravdu neobjevila jiné auto,které by splňovalo mé požadavky a přání. Tedy 7 míst, velký zavazadlový prostor, možnost přespání, panorama (přání dětí).... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...