222johny222 Odesláno 7. březen 2015 Autor Odesláno 7. březen 2015 (upraveno) jj plyn je v pohodě.Dokonce se mi už nerozsvěcuje kontrolka motoru a teď to LPG se chová jak kdybych jel na benzín,prostě super!!! S Bartákem jsem jednou pro vždy skončil...tam už moje nohy nepáchnou... Záruka už po dvou letech padla,radši to budu vozit do Prahy k panu Vaňkovi,protože jde vidět,že tomu rozumí.Pokud můžu všem doporučit,tak se vyhněte Autogasu Barták s.r.o. v Moravských Budějovicích....protože Peugeoty viděl fakt zdálky a ještě k tomu on už moc nemontuje,ale bastilou to tam ti jeho synové... a nejsem první kdo si na něj tady v okolí stěžuje... Upraveno 7. březen 2015 uživatelem 222johny222 Citovat
Ajap Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Co se Čadka týká, mám s ním jen jednu zkušenost a to negativní. Kdysi mně u něj dělal mechanik emise k STK a LPG kvůli tomu "poladili" takovým způsobem, že to na plyn prakticky nejelo, musel jsem pak na seřízení jinam. Zajímavé, že jinde (Auto Unger) to taky ladí podle emisí, ale na rozdíl od Čadka auto pak zase jezdilo normálně. Citovat
Klema307 Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 Já jsem kdysi jezdíval do Mikulova k panu Hýblovi na Pavlovskou. Ale je to už x let. Jelikož auto na LPG už nějaký rok nemám, nemůžu ho hodnotit nyní. Ale servis LPG provozuje pořád. Citovat
mikrob Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 sice s křížkem po funuse, ale musím říct, že dlouho jsem jezdil k Fedorovi do Prostějova, víc jak rok se stejnou závadou a neodstranil ji. Až pan Studený v Jihlavě - Pávově - http://www.mobilgas.cz/ to je plynařský GURU Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 A co takhle zkusit AGW v Brně Líšni. Mě montoval 2 auta a staral se o tři (jedno jsem s plynem koupil) a nebyl zásadní problém. Citovat
John_Ice Odesláno 15. září 2015 Odesláno 15. září 2015 sice je to už asi pasé, ale pro nové uživatele bych hodil http://www.greenfuel.cz/index.html .... mohu jen doporučit. se systémem Prins VSi nemám žádnej problém 100k km... žádné ladění nic. Jen se tam šoupnul a už jsem servis neviděl. Sice to nestojí jako PL či It systémy, ale když čtu sem tam problémy s LPG jsem rád, že jsem do toho šel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.