Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, potřebuju jet dnes navečer cca 1730 výjezd z pražského chodova do Hradce Králové a chci se zeptat, jestli někdo neví jak to vypadá z průjezdností.

Na D11 jsou nějaká zúžení, kde se asi budou tvořit v tu dobu kolony a tak jestli to není třeba lepší vzít po okreskách co kopírují D11?

Odesláno

D 11 jsem jel v pátek před týdnem i ve středu a je celkem v pohodě- zúžení nás zdrželo jen u Bříství (odbočka na Český Brod) a i to jen o pár minut. Než riskovat zacpaný Poděbrady nebo Kolín, bral bych D 11 jako jistotu.

Odesláno

V pátek večer bývá ucpaný sjezd z D11 na HK. Pokud budeš potřebovat být na čas, tak doporučuji sjet na Nové Město a po staré 1/11 do HK a na prvním kruháku do vzít do města přes Kukleny. Protože i kruhák u bývalého ČKD směr Náchod, Jičín, Praha bývá taky dost plnej.

Odesláno

Díky za rady. Na čas ani tak ne, ale nepotřebuju tam trávit zbytečně moc času. Přeci jen povezu tchýni a každá minuta s ní v autě je náročná:bojim:D:D:D

Odesláno

Pane, dohlédněte, aby byla tchýně na nádraží v čas! Bez starosti, povezu ji, jako by to byla má vlastní :D

Vlak Do Karlových Varů mi jede ve tři čtvrtě na osm! Takhle už vyhrožuješ od Vánoc :D

Odesláno

Osobně jsem se naučil do HK jezdit přes Opatovice, tzn. nejet až na konec D 11, ale uhnout cca o 2 km dřív směr Pardubice. Pak dojedeš na velký kruhák nad Hradubickou spojkou a valíš směr HK - je to pohodička ...

[upravil dne 25/4/2014 08:27 od Medvěd]

Odesláno

Ok. Kouknu před výejzdem na dopravní info, jak jednotlivé trasy vypadají a rozhodnu to na poslední chvíli. Jelikož pak pokračuju ještě kousek za hradec směr ostrava, tak možná bude lepší sjet na ty opatovice.

Každopádně díky všem za postřehy :)

Punkáč: :D

[upravil dne 25/4/14 07:29 od Fruktis]

Odesláno

To je taky možnost, teď tam stavějí 3.patro, záleží kam v HK jede. On se totiž v HK na okruhu mezi křižovatkou na Brno a na Ostravu opravuje most a je to hozený na jednu polovinu. Tudíž zákonitý špunt v dopravní špičce. :myslim

edit: když jedeš na Ostravu, tudíž k nám, doporučuji vrchem. Zpátky to zkus na Pardubice a před Opatovicemi na R35 k D11. ;) můžeš potom porovnat. :D

[upravil dne 25/4/14 07:32 od radim.1008]

Odesláno

Jedu do třebechovic pod orebem, ale tam byla z hradce vždy cesta v pohodě, tak proto jsem se ptal jen na cestu do hradce. Pokud je tam uzavírka, respektive hozený do jednoho pruhu, tak to vezmu podle původně doporučený varianty radimem.1008.:myslim

Odesláno

Včera byl u Třebechovic nějakej mazec spojenej s frézováním 11ky - od Blešna prý kolony poskakovaly i půl hodiny (já si totéž prožil ve středu mezi HK a Jaroměří ... :blicismajlik )

[upravil dne 25/4/2014 08:37 od Medvěd]

Odesláno

Teda velebnosti, vy mi to usnadňujete. Já snad sednu na vlak :D

No to snad ne...takovej kousek před cílem. Za hradcem uhnu doleva a Vezmu to zadem přes slatinu a librantice. tam je snad všechno průjezdný.:myslim

[upravil dne 25/4/14 07:45 od Fruktis]

Odesláno

To asi jo, ale tak aspoň vím, s čím mohu na silnici počítat...uvidím podle situace až se budem blížit, zahnout se dá vždycky někam :)

Odesláno

:D Když musím jet v tento čas přes HK, tak jezdím (směr od Prahy) přes Kukleny, podjezd pod kolejema na první světelný rovně na druhý doleva a pořád rovně, vyjedeš v HK na okruh u Aldisu a už máš jen světelnou u OMW a Mc\'Donaldu, druhou před nadjezdem Pospíšilovi ulice a jsi na světelný na Ostravu. ;)

Nebo to jde ještě před tím podjezdem na světelný do leva a vyjedeš u Benziny u mostu přes koleje. ;) Vyhneš se tak těm kruhákům a jsi taky na okruhu.

Odesláno

to zabloudím:D..vezmu to přes kukleny, až dojedu na okruh přes gočárovu třídu, tam se dám na světlech doleva na střeleckou a po okruhu se dokodrcám na křižovatku na ostravu.

[upravil dne 25/4/14 08:05 od Fruktis]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...