Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak jste si již mohli všimnout, navrhl jsem banner do podpisu.

Takže prosím vložit a propagovat

[url=http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=496&utm_source=Peugeotclub&utm_medium=ChouLu%20podpis&utm_campaign=Propagace%20srazu][img=http://www.peugeot-club.com/ChouLu/40sraz/podpis.jpg][/url]

Odesláno

Dobré, ale to písmo se fakt ztrácí, chtělo by nějak upravit, aby bylo víc kontrastní... Jinak supr :super

Odesláno

Červená mi tam tolik nesedí, co tahle oranžová, ta bude totiž taková srazová barva ;)

Jo a není ten podpis moc široký? Až se dostanu na netbook s 1024x600, tak budu referovat ... očekávám, že tam to bude moc široké. :myslim

[upravil dne 23/4/14 19:01 od MilanF1]

Odesláno

je to 1024x100 což je maximální doporučený rozměr... ;) barvy během chvíle změním a aktualizuji soubor.. tak budeme mít během chvíle všecí nové barvy :)

Odesláno

Já vidím 1280x125 pixelů ...

Ne, máš pravdu, je to 1024x100 ... zkontroloval jsem si to podrobně. Já mám na foru nastavené přiblížení stránky, protože na Full HD mám ten text příliš malý.

[upravil dne 23/4/14 19:25 od MilanF1]

Odesláno

Není to perfektní ... Pojeď má \"červené rohy\" ... prostě vpředu nějaká červená tečka a za \"d\" asi je háček, ale je furt červený.

Dále vidím, že slovo více je napsané jako vícě a ten háček je červeně.

A po těchto úpravách to bude perfektní ...

Abych jen nekritizoval, zvolená barva je parádní. :)

Odesláno

Díky a chápu, že jsou přidávány ručně. Jen jsem chtěl upozornit na drobnosti, aby to bylo dokonalé. ;)

Odesláno

Pe.Tr má dobrý nápad, nehodíme to mezi bannery nahoru?

PS: Díky za opravu diakritiky

[upravil dne 23/4/14 21:56 od MilanF1]

Odesláno

Buď jedno nebo druhé ... nevím, co by byla lepší varianta ...

Já obecně nemám rád bannery/reklamu, proto ze zásady na tyto plochy neklikám a ani obsah mě příliš nezajímá. Z tohoto pohledu jsem spíše pro ten podpis ... stejně já jsem skoro v každém vlákně :D

Odesláno

Já tu chtěl rozvést debatu ... co by bylo lepší.

Jako po přečtení tohoto vlákna bychom už všichni měli být přihlášení :D

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...