Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, poslední dobou jsem od kola slyšel chrastění. Chrastění se objevuje při přejíždění nerovností hlavně někde mezi autama kde se to odráží (je to slyšet nejlíp). Pod autem jsem hned nad ramenem (levý přední kolo) viděl nějakej volnej plíšek, vyndat nešel ale u pravýho kola myslim neni, je tam rovnou nějaká guma. Neví někdo co by to mohlo bejt za plíšeka jestli je tam nutnej? Zní to jak kdyby u kola byl zavěšenej svazek klíčů.:roll díky:)

Odesláno

fotku bohužel nemám, jen jsem na to koukal letmo ale někdy můžu sundat kolo vytočit a vyfotit, je to takovej prostě malej plíšek hned nad ramenem a o něj tam cinká, asi má něco krýt ale nevim

Odesláno

Ten plíšek má krýt gumovou manžetu čepu proti teplu z brzdových kotoučů.

A hlavně má být otočen na druhou stranu, ke kotouči.

Na 406-ce mi chrastil taky, pomohla úprava - napružení.

Odesláno

hele ja když sem nedavno měnil čep řizeni na 405tce tak tam plišek byl taky, ale dělal jsem to já tak je ted už někde na skládce ;) .. do dneška je prachovka jako nová ;) brzdy se mi nehřejou protože choděj jak maj :P :P

Odesláno

hel enejsem si jistěj jak to má 206ka ale asi to tak má bejt ;) .. koukni jestli je to stejný na druhý straně a máš jasno ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...