Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, chci si tímto udělat jen řekněme zatím průzkum jaký by byl zájem o sraz v Podkrkonoší? Kdo by dorazil a v jakém počtu. Jde o konkrétně o termín orientačně druhá polovina Září a jednalo by se o víkend. Tzn.nájezd v pátek v odpoledních hodinách do kempu (bude zajištěno ubytko za nižší ceny oproti normálu), posezení třeba u pivka a selátka nebo i víc, v sobotu řekněme vyrazit do Adršpaškých skal projít skalní město jak Adršpach tak i Teplické (dá se projít celé a s návazností) pokud by zbyl čas a chuť tak zavítat do pivovaru ve městě Broumov - Olivětín a návrat do kempu a posezení u něčeho na zub a pití. V neděli pomalí odsun k domovům. Málem bych zapomněl kemp se nachází 14km od Trutnova po silnici č16 směrem na Jičín.

A tak se tedy ptám, zúčastnili by jste se???

Odesláno

Nedokážu říct 100%, ale asi bych přijel...

Jen upozorním že velký sraz je jeden v Červnu a druhý bude v Srpnu...

Odesláno

Je mi to jasné že v hlavní sezoně jsou srazy ale to by jsme se notně upekli byť by jsme se ve skalách notně zchladili.Ale září mne napadlo jako dobrý,nevím proto tento průzkum.

Odesláno

Michale, velmi mě těší tvá aktivita. Vážím si toho.

Bohužel pro tebe se na srpen plánuje v této lokalitě oficiální víkendový sraz, tudíž vzájemně byste si \"kradli\" účastníky a my jako klub upřednostníme samozřejmě ten oficiální sraz.

Samozřejmě tvůj program je diametrálně odlišný, což je velké plus a osloví i jiné členy. :super

Když si uvědomím, jaké je rozložení srazů pro letošní rok, upřednostnil bych spíše střední Moravu nebo severní Moravu. Tedy okolí Olomouce by bylo podle mě vhodnější. Ne, aby dva víkendové srazy byly ve 30 dnech v jedné lokalitě.

Michale, jaké máš zkušenosti s pořádám srazů? Aby ten víkendový nebyl pro tebe příliš velké sousto na úvod. Pokud mnoho zkušeností nemáš, doporučil bych nejdříve začít s jednodenním srazem s programem. ;)

Odesláno

Dobrý v pohodě nechám si poradit. Zkusím něco vyšpekulovat tady u nás aby to bylo zajímavé pro co nejvíce lidí. Prosím tě uzavři tedy toto vlákno.

Odesláno

Vůbec to nemyslím špatně, ale vzhledem k lokalitě a termínu bys mohl být zklamán malou účastí. A to určitě nechceme.

Velmi rád bych viděl sraz okolo někde v severnější části Moravy. Například od Mohelnice přes Olomouc až po Nový Jičín. Myslím, že v této lokalitě dlouho nějaký sraz nebyl a přijedou jistě tací, kteří to na srazy v Čechách mají daleko. :papa

Odesláno

Jo však jo v pohodě, říkám, nechám si poradit o tom nepochybuj a vím že to nemyslíš špatně. Však něco vyšpekuluju a napíšu ti kdyžtak SZ s konkrétním plánem jestli to neva.

Odesláno

Do SZ, není problém, probereme to. Klidně pomohu i s časovým harmonogramem (je potřeba počítat s časovou rezervou) - tedy pokud bys měl větší program. ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...