Dundee Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Tkusil bych třeba Lepoxmetal, ten udrží snad všechno. Citovat
oddie Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Voštík: no hádej. Mám tu jak kus toho plastovýho boku, tak načatou tubu toho konstrukčního tmelu (ten Fix All mám taky, ale ten na tomhle myslím zrovna asi držet nebude). Jinak kdo radíte nějaká lepidla a tmely, zkuste si uvědomit, z čeho ten plastový kus je, a jestli zrovna není v návodu na seznamu toho, na čem to lepidlo zrovna nedrží. Zrovna třeba v případě epoxidů - z čehopak se asi dělaj ty kelímky, v kterých se to míchá, a z kterých jde ten ztuhlý zbytek pak tak nádherně vyloupnout? Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Oddie: bingo To, ze budes mit nakej chladak jsem vedel, jen jsem to chtel dneska zkouset nejak prubezne v praci. Skald mi slouzi jako dilna Ale asi to teda dovezu v nedeli na schrottsession u koleji [upravil dne 23/9/2005 voštík] Citovat
oddie Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Hele, nechceš změnit místo? Jestli sis všiml http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=9843, přeci jen bys to měl o trochu blíž k autům Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: oddie Hele, nechceš změnit místo? Jestli sis všiml http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=9843, přeci jen bys to měl o trochu blíž k autům Nešlap si po štěstí. Ber to!!! :D No bez legrace tahle práce (i když u jiné firmy) mi dala hodně vědomostí. Hlavně člověk má přehled o všem novém Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 jj, koukal jsem na to, ale pochybuju, ze si tam vydelam tolik jako ted. I kdyz.... Zase to volno..... No jo, ale pochybuju, ze by mi nekdo chtel davat volno na jeden den skoly..... Citovat
Vvitty Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: voštík Oddie: bingo To, ze budes mit nakej chladak jsem vedel, jen jsem to chtel dneska zkouset nejak prubezne v praci. Skald mi slouzi jako dilna Ale asi to teda dovezu v nedeli na schrottsession u koleji [upravil dne 23/9/2005 voštík] ty taky? nejak se mnozi pocet ucastniku Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 Muhehe BTW: mr. Piškytl nebere tlf., ale už píšu mejla A mam dojem, ze chcou nekoho do Ml.Bol. [upravil dne 23/9/2005 voštík] Citovat
rimmer Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 jestli je to tavitelny plast s tim, ze se po zahrati na tekuty stav a zchlazeni nemeni jeho struktura, tak pidirka by stacila zatavit teplem... nebo jeste lepe vzit kousek podovneho plastu a roztavit a zalepit s tim tu dirku Citovat
self.esteem Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Taky mi tekl chladič. Výměna, 4.800,- Kč. Citovat
DjBoom Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: self.esteem Taky mi tekl chladič. Výměna, 4.800,- Kč. Jo jenže tady to je výměna 19000,- :roker Citovat
Gotrek Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Nemám teď po ruce návod, takže nevím 100% jestli by to šlo, ale zkusil bych se mrknout po duotmelu. Když jsem onehdy prorazil olejovou vanu, tak jsem to zkusil a drží to jako čert. Citovat
self.esteem Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Původně zaslal: DjBoom Původně zaslal: self.esteem Taky mi tekl chladič. Výměna, 4.800,- Kč. Jo jenže tady to je výměna 19000,- :roker 19tis za chladič...? Není to trochu moc...? Nejdražší, co jsem viděl na 405ku 16V je snad 5.300...? Citovat
voštík Odesláno 23. září 2005 Autor Odesláno 23. září 2005 neni 16V jako 16V - my potrebujeme chladic na T16V BTW: pouzil jsme metodu pajky a odstinuti kousku plastu z zebra, ktere tam nemusi byt. Lomcoval jsem s tim jak debil a drzi to ASI dobre, toz drzte palce ogari Citovat
Jardaned Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Před pár lety mě jedna kráva nabourala a mimo jiný to odnesl taky chladič.Byly to takový dvě asi 3 cm dlouhý praskliny.Ty jsem trošku rozšířil horkou pájkou,pak vše důkladně odmastil a zalepil Duotmelem.Jezdil jsem s tím víc jak rok a bez úniků.Pak tam šel nový chladič. Citovat
self.esteem Odesláno 24. září 2005 Odesláno 24. září 2005 Původně zaslal: voštík neni 16V jako 16V - my potrebujeme chladic na T16V BTW: pouzil jsme metodu pajky a odstinuti kousku plastu z zebra, ktere tam nemusi byt. Lomcoval jsem s tim jak debil a drzi to ASI dobre, toz drzte palce ogari Aha, tak to jo, promiň... Citovat
voštík Odesláno 24. září 2005 Autor Odesláno 24. září 2005 Aha, tak to jo, promiň... Nic si z toho nedelej, to jsou sifry postizencu syndromem T16 Toz jsem s tim lomcoval i dneska a ..... nedrzelo toooooo , ale pouzil jsme trosku drsnejsi metodu ohrivani a ono to vypada, ze to fakt drzi - UZ JE TO V AUTE!!!! nalil jsem do toho flasku vody a uvidime co to udela pres noc. Kazdopadne jsem vyplavil z toho chladice peknej bordel a to nemluvim o chladici mezichladice - to byl teprve humus. Chtelo by to vyprat celej motor od toho hnusu, jenze jak JA UZ SE TESIM AZ ..... vrrrrrrrrruuuuuuuuuuummmmmm pst, vrooooooooom, pst [upravil dne 24/9/2005 voštík] Citovat
oddie Odesláno 25. září 2005 Odesláno 25. září 2005 No jak, pustíš do toho tlakovou vodu z hadice, a necháš chvíli protejkat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.