Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pánové mám tu koženou \"kapsičku\" za opasek z vepřovice. Povrch je lakovaný, dalo by se říct lesklý. Nicméně po letech už je na rozích odřená. Zajímala by mě zkušenost s opravou takové odřeniny. Samozřejmě to můžu přelakovat barvou na kůži, ale ta se bude v tom místě silně vsakovat a určite to nebude ve finále hladké a lesklé. Máte nějaké tipy jak na to?

Odesláno

Radku tohle mám, ale je to jak píšu tedy v tom místě se to prostě jen vsákne. Jediné co mě napadá je to několikrát přetřít štětcem - tedy napustit, pak přebrousit, napustit, přebrousit... a pak to vzít celý, ale to se mi zdá trochu pracný :myslim

Odesláno

matejveprek.cz tohle umí :) jen by oprava nejspíše nebyla rentabilní, pokud \"kapsička\" nemá hodnotu tísíců.

Na poškozenou kůži nanáší speciální tmel, který má vlastnosti velmi podobné kůži a pak jej obarví na požadovaný odstín barnou.

Odesláno

Já vím, že to dělá, ale jak jsi správně popsal tak kapsička nemá takovou hodnotu. Postupy znám, vím i kde objednat jednotlivé komponenty, ale to se nevyplatí. Tedy pokud bych to nevyužil i jinak... najdu nějakou ekonomickou varriantu a uvidíme jak to dopadne.

Odesláno

Vyřešit to chci a z principu pokud to jde tak dotahuju, takže až to vyřeším jistě napíšu. Mám doma barvu na kůži, která funguje výborně a s tou by to šlo, ale je modrá a je dovezená z Německa. Je to barva na střechy kabrioletů... pokud bych něco podobného sehnal v černé tak je vyřešeno.

PS: kdyby někdo chtěl modrou střechu na kabrio tak mám v zásobě :D

Odesláno

Podívej se na volant v mojí bývalé 406. Kůže je natřená tou modrou na kabriolety + potom napuštěná už standardními přípravky na ošetření kůže. Drží to dokonale - žádný otěr nebo loupání....

post-25417-1410963688771_thumb.jpg

[upravil dne 14/4/14 08:44 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...