koblih69 Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Pánové mám tu koženou \"kapsičku\" za opasek z vepřovice. Povrch je lakovaný, dalo by se říct lesklý. Nicméně po letech už je na rozích odřená. Zajímala by mě zkušenost s opravou takové odřeniny. Samozřejmě to můžu přelakovat barvou na kůži, ale ta se bude v tom místě silně vsakovat a určite to nebude ve finále hladké a lesklé. Máte nějaké tipy jak na to? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Existuje vinylový lak na opravu kožených předmětů, např sedadel v autech atd, tak třeba by to pomohlo. http://www.tuning-centrum.cz/product/11122-motip-vinylova-barva-na-kuzi-ve-spreji-cerna-400-ml Citovat
koblih69 Odesláno 12. duben 2014 Autor Odesláno 12. duben 2014 Radku tohle mám, ale je to jak píšu tedy v tom místě se to prostě jen vsákne. Jediné co mě napadá je to několikrát přetřít štětcem - tedy napustit, pak přebrousit, napustit, přebrousit... a pak to vzít celý, ale to se mi zdá trochu pracný Citovat
joshiki Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 matejveprek.cz tohle umí jen by oprava nejspíše nebyla rentabilní, pokud \"kapsička\" nemá hodnotu tísíců. Na poškozenou kůži nanáší speciální tmel, který má vlastnosti velmi podobné kůži a pak jej obarví na požadovaný odstín barnou. Citovat
koblih69 Odesláno 13. duben 2014 Autor Odesláno 13. duben 2014 Já vím, že to dělá, ale jak jsi správně popsal tak kapsička nemá takovou hodnotu. Postupy znám, vím i kde objednat jednotlivé komponenty, ale to se nevyplatí. Tedy pokud bych to nevyužil i jinak... najdu nějakou ekonomickou varriantu a uvidíme jak to dopadne. Citovat
joshiki Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 jestli na něco příjdeš, tak to sem napiš Citovat
koblih69 Odesláno 13. duben 2014 Autor Odesláno 13. duben 2014 Vyřešit to chci a z principu pokud to jde tak dotahuju, takže až to vyřeším jistě napíšu. Mám doma barvu na kůži, která funguje výborně a s tou by to šlo, ale je modrá a je dovezená z Německa. Je to barva na střechy kabrioletů... pokud bych něco podobného sehnal v černé tak je vyřešeno. PS: kdyby někdo chtěl modrou střechu na kabrio tak mám v zásobě Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. duben 2014 Odesláno 13. duben 2014 hod sem jak vypadá ta barva z německa,taky bych potřeboval černou na opravu mís na sedačkach...dík Citovat
koblih69 Odesláno 13. duben 2014 Autor Odesláno 13. duben 2014 Ale bezpochyby ny se tím daly natřít celé sedačky Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 To vim ze ma modrou,jen jak vypadá fyzicky. Citovat
koblih69 Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 Podívej se na volant v mojí bývalé 406. Kůže je natřená tou modrou na kabriolety + potom napuštěná už standardními přípravky na ošetření kůže. Drží to dokonale - žádný otěr nebo loupání.... [upravil dne 14/4/14 08:44 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.