Návštěvník Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Zdravím, odpoledne jsem byl s autem na STK a skončilo hned na emisích . Chtěl nejdřív otevřít kapotu a pak dal na víko analyzátor. 2-3 krát dělal test, ale ne. Říkal snad že to někde asi nebude pořádně těsnit a tím to je. Hodnoty co jsou v papíru jsou v normě až na Lambdu 0.97-1.03 a já měl naměřeno 1.099. Zítra jsem se chtěl podívat pod auto na spoje a jestli někde není díra. Chtěl jsem se jenom zeptat jestli stím někdo nemá zkušenosti, čím a proč . - PEUGEOT 306 Break 1.6, 65kW; NFZ (TU5JP) [Edited on 11/4/14 22:37 by clubAlan] Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Ani nenapíšeš co máš za motor , i když tuším co tam máš. Citovat
Ducatista Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 když ho vyhodili od jedné STK, tak už se to online v systému. Před 2 lety mě vyhodili s přívěsným vozíkem, zajel jsem do jinýho mesta a manik s usmevem prisel a rika - tak to ted zkousite u nas? A vyjmenoval mi zavady, ktere byly v pocitaci... Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2014 Odesláno 11. duben 2014 Přesně tak zažil jsem si podobné po emisích před 10 lety Citovat
colaczech Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Zásadní věc je, nejezdit na emise na STK ale do nějakého servisu kde měří emise. V servisech se dá obvykle všechno vyřešit ke spokojenosti zákazníka. Citovat
čarokněžník Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 hele kdyzbys dal dvojku na ruku kesh tak znamej to tam da, projde mu vsechno ale zjisteni zavady mas na papire-pak miuzes opravit Citovat
koblih69 Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Zásadní věc je mít auto v pořádku. Na to abych někde jezdil po emisích a STK nemám vážně čas... Překontroluj tu netěsnost, hlavně před katalyzátorem. Přepdokládám, že motor jinak jede dobře, nemá zvýšenou spotřebu něbo jaký jiný projev. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Zásadní věc je, nejezdit na emise na STK ale do nějakého servisu kde měří emise. V servisech se dá obvykle všechno vyřešit ke spokojenosti zákazníka. to jo, ale taky dáš nějaký peníz do dílů, které jsou ,,nutné\'\' k tomu,aby auto prošlo, jen o měření emisí totiž nemají zájem... Citovat
colaczech Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 Pořád je tu možnost , že to jde i bez těch dílů. Nebudu se tu rozepisovat, ale kdo hledá najde i servis, kde jsou schopní a ochotní vyřešit vše ke spokojenosti zákazníka. Já to mám vyřešené i bez známosti. Jinak k tématu. Opravit netěsnosti a když to nepomůže, tak dát jiný kat- univerzální za pár stovek, nebo lambda sonda. Mimochodem, kdyby byli na těch emisích na STK opravdu solidní , tak by mu to auto hodil na kanál a prohlédl výfuk jestli tam má opravdu díru, nebo je to špatná lambda. Je vidět, že tady to vyřešil technik jenom ke svojí spokojenosti. Nenaměřím to, prachy vyinkasuju a nazdar. Kdyby to tak dělala většina servisů, tak už se jim zákazník nevrátí. Tím neříkám že takové servisy nejsou. Edit: Pro méněchápavé a rychlečtoucí. 1.Nikde nikomu neprotahuju neprovozuschopné mrchy, ani jsem tu nic takového nepsal. 2.Nejsem servis ani nemám s nijakým servisem nic společného. Jsem jenom majitel auta a řidič. 3.Celou dobu je tu řeč o emisích, neřeší se tu STK. 4.Víc se k tomu jak to mám já nebudu vyjadřovat. [upravil dne 12.4.2014 22:00 od colaczech] Citovat
h4wk3y Odesláno 12. duben 2014 Odesláno 12. duben 2014 OMG, resit tu to, ze nekde protahujes neprovozuschopny mrchy, to je dost smutny... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.