Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Tak od 31.3 je nás o jednoho méně... [upravil dne 8/4/14 20:12 od Mildasek] Citovat
Michal-OL Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Ajaj co dodat hlavně že posádka je v pořádku. Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Božínku, Mildo, co jsi dělal? Jste zdraví?? Citovat
Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Romane, ano jsme zdraví.. Jel jsem na kruháku a už jsem vyjiždel a zprava do mě vletl chlápek.. Citovat
Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 tohle se da opravit To já vím, ale budu si pořizovat něco novějšího.. Citovat
adraj Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 to asi nemá cenu ani opravovat. Něco novějšího bude lepší. Hlavně,že jste v celku a doufám,že bez jakéhokoliv zranění. Plechy vem čert Citovat
FrantaCV Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 No koupil jsi to rovnou na komoru - co spolujezdec? Bez šrámu? Citovat
Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 No koupil jsi to rovnou na komoru - co spolujezdec? Bez šrámu? Spulujezdec jen modřinu od plastu na dveřích. takže vše dobré.. Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Jsou to jen plechy. Hlavně že se nic vážného nestalo vám. A copak budeš pořizovat, není li to tajemství. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Napíši otevřeně je to jen auto ,kdyby to byl lidský život je to něco jiné .Já přišel nedávno o spolužáka. Plechy se dají opravit. Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Škoda auta, ale zdraví je důležitější Kdybyses rozhodl rozprodávat z toho nějaký díly, potřeboval bych pár \"blbostí\", který na vrakáčích nemaj´(nebo maj a chtěj prodat jen komplet - konkrétně kryt hagusu nebo překlopnou krytku zadního stěrače) [upravil dne 8/4/2014 20:27 od Medvěd] Citovat
hardhouse.trip Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 tak hlavně že se vám nic nastalo...aspoň teď budeš mít lepší Citovat
Mildasek Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Škoda auta, ale zdraví je důležitější Kdybyses rozhodl rozprodávat z toho nějaký díly, potřeboval bych pár \"blbostí\", který na vrakáčích nemaj´(nebo maj a chtěj prodat jen komplet - konkrétně kryt hagusu nebo překlopnou krytku zadního stěrače) [upravil dne 8/4/2014 20:27 od Medvěd] Rád bych ti posloužil, ale bohužel to tam neni.. Citovat
Medvěd Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Škoda auta, ale zdraví je důležitější Kdybyses rozhodl rozprodávat z toho nějaký díly, potřeboval bych pár \"blbostí\", který na vrakáčích nemaj´(nebo maj a chtěj prodat jen komplet - konkrétně kryt hagusu nebo překlopnou krytku zadního stěrače) [upravil dne 8/4/2014 20:27 od Medvěd] Rád bych ti posloužil, ale bohužel to tam neni.. Na fotce krytku hagusu vidím .... (jedná se o ten díl kterej překrývá šrouby, kterými je uchycen ke střeše ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.