Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kvalitní servis na vstřiky Bosch v okolí Ostravy?

Recommended Posts

Odesláno

Už jsem si psal s tuším že to byl P607Olda ohledně vyndání zapečeného vstřiku a kontroly těch ostatních a doporučil mi Nečase v Zábřeze...Už jsem se s p.Nečasem o tom telefonicky bavil a jsem už skoro domluvený,že tam pojedu :potlesk ,ale nemáte někdo dobré zkušenosti se Servisem někde blíže?Třeba kolem Ostravy?Aby nebyl předražený a udělal mi to jak se patří :bacha Jsem z Jablunkova...

[upravil dne 8/4/14 14:41 od Otofon]

Odesláno

No, mě repase vstřiků na bývalým 2,2 HDI stála 8300 Kč. Takže vzhledem k této částce trochu nechápu řešit, jestli pojedu do servisu o 50 km blíž... Radši bych to dal dál, ale tam kde jsou fakt borci, což Nečasové opravdu jsou ;)

Odesláno

Já ten jejich servis taky neznal a zpočátku tam jel malinko s nedůvěrou, protože jsem nevěděl co mě čeká (holt věřím vždycky až svojí zkušenosti), ale Olda607 mi je doporučoval a pak jsem fakt byl mile překvapenej. Dělají francouze už přes 20 let a fakt ví, co dělají ;) Já byl letos v lednu s opravou na 206ce moooc spokojenej.

Odesláno

u nich je pecka, že mužeš byt pritomen po dobu opravy, tzn. ze jednak si s mechanikem dobre pokecas, da ti u toho plno dobrych rad a hlavne fakt vis, ze oni co ti reknou opravdu udelaji.

Odesláno

tak tomiczek z českého těšína je hovado prvního kalibru, kolega u něj servisoval p307 a dokurvil mu co se dalo. Kolegovi věřím jelikož jej znám x-let, tomiczek ani omylem, to už radši ten walica.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...