Otofon Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Už jsem si psal s tuším že to byl P607Olda ohledně vyndání zapečeného vstřiku a kontroly těch ostatních a doporučil mi Nečase v Zábřeze...Už jsem se s p.Nečasem o tom telefonicky bavil a jsem už skoro domluvený,že tam pojedu ,ale nemáte někdo dobré zkušenosti se Servisem někde blíže?Třeba kolem Ostravy?Aby nebyl předražený a udělal mi to jak se patří Jsem z Jablunkova... [upravil dne 8/4/14 14:41 od Otofon] Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 No, mě repase vstřiků na bývalým 2,2 HDI stála 8300 Kč. Takže vzhledem k této částce trochu nechápu řešit, jestli pojedu do servisu o 50 km blíž... Radši bych to dal dál, ale tam kde jsou fakt borci, což Nečasové opravdu jsou Citovat
MirekCC Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Dělají to i v autochodura.cz, ale jak jsou nebo nejsou dobří nevím Citovat
Otofon Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Dobře Dukatisto,to mi stačí ta poslední věta ...\"jsou fakt borci\"...Pojedu za něma.Díky:papa Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Já ten jejich servis taky neznal a zpočátku tam jel malinko s nedůvěrou, protože jsem nevěděl co mě čeká (holt věřím vždycky až svojí zkušenosti), ale Olda607 mi je doporučoval a pak jsem fakt byl mile překvapenej. Dělají francouze už přes 20 let a fakt ví, co dělají Já byl letos v lednu s opravou na 206ce moooc spokojenej. Citovat
Otofon Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 ;)Oukeej:cool:,cca za mesic tam pojedu.Pak napisu,jak jsem dopadl jak uz jsem zalozil vlakno...Z tou zkusenosti to mame stejne Citovat
Ducatista Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 u nich je pecka, že mužeš byt pritomen po dobu opravy, tzn. ze jednak si s mechanikem dobre pokecas, da ti u toho plno dobrych rad a hlavne fakt vis, ze oni co ti reknou opravdu udelaji. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 ja mam velmi dobré zkušenosti s firmou walica mají i stolici. jsou z bohumila tuším www.walica.cz Citovat
TheJaro Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Chlapi a o nejakom sloveskom by ste nevedeli?najlepšie Z Trenčianskeho kraja Citovat
Ducatista Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 no jde ještě o to, jestli chcete jen vytáhnout vstřiky, nebo je repasovat, nebo obojí Citovat
Tony Stark Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 Na walicu pozor, mnoho motokolegu s nim nemá dobré zkušenosti, on totiž rozumí převážně koncernu škoda,audi,vw ... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 ještě jsem slyšel tomiczek česky těšín Citovat
Tony Stark Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 tak tomiczek z českého těšína je hovado prvního kalibru, kolega u něj servisoval p307 a dokurvil mu co se dalo. Kolegovi věřím jelikož jej znám x-let, tomiczek ani omylem, to už radši ten walica. Citovat
BV406 Odesláno 9. duben 2014 Odesláno 9. duben 2014 co resite, kdyz ve frydku je bosch diesel servis karel sobek ... maji tam komplet vybaveni na vstriky... ja tam byl s kazdym svym hdi... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.