Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No právě v tomto potřebuju utvrdit:

- volat

- SMSkovat

- navigovat (občas)

- fotit (občas a pouze dokumentačně)

- ICQ, Skype, Facebook ani jiné podobné aplikace nepoužívám

- potěšila by HW spoušť fotoaparátu

- potěšila by možnost výměny AKU vlastní, nezvýšenou, silou (nedestruktivní) :D

- pokud budu muset pustit rozumné ochlupení za aplikaci, kterou opravdu využiju, tak v tom nevidím problém....

Odesláno

Kup si Samsung S5, když ho přepneš do economy modu, tak bude mít černobílý displej, půjde jen volat a SMSkovat. A fotit. Baterie ti vydrží 7 dní. A když budeš potřebovat hotspot, tak ten economy mod vypneš.

Odesláno

Tak jinak:

HTC Desire 200

HTC Desire 310

Huawei Y530

Nokia X

Samsung Galaxy Trend Plus

Samsung S7562 Galaxy Duos

Sony Xperia E1 (D2005)

Sony Xperia GO

Sony Xperia M

Huawei Ascend W1

Nokia 520

HTC Desire 500

Samsun Galaxy S3 Mini

Samsung Galaxy Xcover 2

Samsung Galaxy ZOOM

ZTE Grand S Flex

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 1020

tak to je výběr, který si mohu vybrat u zaměstnavatele (něco je docela výhodné, něco ani moc ne), ale mohu pakupíť i jinde....

U zaměstnavatele mohu vybírat ze širší nabídky, ale záměrně jsem vypustil nejlevnější i nejdražší aparáty, neb se mi celý život vyplácí sázka na ZSC (tedy většinou.... :super)....

[upravil dne 19/6/2014 16:20 od Hafity]

[upravil dne 19/6/2014 16:25 od Hafity]

Odesláno

No zaoblené Samsungy se mi tak nějak všeobecně moc nelíbí, ale pokud by jinak splňovaly kritéria, tak proč né....

Odesláno

Mám Android na sukromnom aj WP na sluzobnom.

Ak clovek nepotrebuje kopec aplikacii, tak WP je jednoznačne lepšia voľba. Telefon s polovičným HW ako mám na Androide, ide krásne, svižne, bez jedného seknutia, zadrhnutia, spomalenia či reštartovania.

Mám konkrétne HTC Windows phone 8s. Baterka vydrží 3 dni bežného používania v pohode.

Ale z tvojho výberu by som šiel do Nokia Lumia 1020 alebo slabšieho modelu Nokia Lumia 625. Z tvojich požiadaviek :

- volat = bez problémov

- SMSkovat = bez problémov

- navigovat (občas) = u oboch nokii priamo zabudovana bezplatna offline navigacia ! Netreba k nej net (iba na stiahnutie mapovych podkladov do pamete) a je uplne bezplatna a hned sucastou telefonu

- fotit (občas a pouze dokumentačně) = 1020 na má naozaj super foták :) V kazdom pripade oba fotia slusne

- ICQ, Skype, Facebook ani jiné podobné aplikace nepoužívám = to je dobre, nakolko hlavne FB nie je na WP domyslený a je uplne pomali.

- potěšila by HW spoušť fotoaparátu = oba telefony ju maju, bola to dokonca podmienka WP čka ...

- potěšila by možnost výměny AKU vlastní, nezvýšenou, silou (nedestruktivní) :D = toto je asi jedine čo nesplnaju. V každom prípade servisný úkon za výmenu baterie bude stáť rádovo pár smiešnych \"korún\" ...

- pokud budu muset pustit rozumné ochlupení za aplikaci, kterou opravdu využiju, tak v tom nevidím problém.... = nevýhoda WP je málo dostupných aplikácií - to je ich najvyššia nevýhoda. Avšak výhodu oproti Androidu vidím v tom, že väčšina platených aplikácií má trial verziu na vyskúšanie :) Tj pred tým než vysolíš nejaké prachy, môžeš si ju na krátku dobu vyskúšať.

Odesláno

PS: Nevymenitelná baterka má možno aj výhodu vo forme unibody tela. Kryt sa nikdy neuvolní, nikdy nevrzga, telefon je vseobecne pevnejší ...

Pri WP je samozrejmosť zabudovaný office :)

Odesláno

Já osobně bych telefon bez LTE už nekupoval. Pro sebe. Minulý týden v Praze na 24 megabitu paráda. Konečně práce jako v lokální síti.

Odesláno

625 i 1020 mohu mít za stejnou cenu (resp. splátku)....

No a vomejoumě: pouze v bílé barvě (625 ještě v onžárové....).... :roker Doufám, že mi zas někdo napíše, abych zahodil (odhodil?) předsudky....

[upravil dne 20/6/2014 16:08 od Hafity]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem zavrkal a tak dlouho vybíral, až přebral.... Ta nabídka ze zaměstnání, kterou jsem psal výše, už neplatí. S WP už je jen Lumia 520 a ta se mi nelíbí a i špatně drží.... V nové nabídce mne zaujal Huawei Ascend G 526 LTE. Bohužel je to Andy, no co už ale.... Máte ho někdo? Hledal jsem testy, zkušenosti a recenze, ale je toho žalostně málo. Známá má Huawei P 6 a její manžel prý tvrdí, že kdyby už neměl iphona, tak si koupí P 6.... ale to je samozřejmě jiná kubatura....

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...