Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hej hola!

Právě jsem strávil hodinku hledáním a moc moudrý s toho nejsem. V podstatě jsem hledal telefon s klasickou klávesnicí (ani QWERTY), který by uměl vytvořit hotspot. Heuréka mi po zadání klasické klávesnice nabídne i šmatláky.... Nějak jsem se dopracoval k informaci, že pokud to má Symbian, nebo WP, tak se to dá pomocí nějakého prográmku. Doteď jsem mobil používal jen na volání, SMS a občas fotku místo mozku, takže prosím někoho, kdo se v tom vyzná, o radu. Díky!

Odesláno

Hm, o Androidu tam řeč nebyla. Tuny nepotřebuju, stačil by mi mobil s klasickou klávesnicí, kterej vytvoří hotspot a vůbec nic víc nepotřebuju....

[upravil dne 7/4/2014 20:34 od Hafity]

Odesláno

Žádný mobil s klasickou klávesnicí a WP neexistuje. Pokud chceš vytvářet hotspot z telefonu s klasickou klávesnicí, tak bude fungovat řešení s kupříkladu Nokií E52 a aplikací Joikuspot.

Odesláno

Na Androidu uděláš hotspot snad skoro na každém. Tedy na těch lepších určitě. Je to přímo v androidu.

Odesláno

Ten HTC Desire Z nemá klasickou \"mobilovou\" klávesnici, stejně tak, jako \"ostružiny\". A ten Evolveo :o něco mezi Star Trekem a Robocopem.... Ten telefon bych chtěl fungl nový, ten starý mám odhadem 9 let....

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak mne asi šmatlák v dohledné době nemine (jémine!).... Trochu sjíždím recenze a moudrej z toho nejsem.... Šmatlák bude (kupodivu) na volání a SMS, ještě používám foťák, jako dokumentační nástroj, bez nějakých zvýšených nároků na kvalitu, na to mám jiné přístroje.... Ještě mne tak napadá navigace, a pak už nic.... Takže postřeh typu \"můžeš stáhnout několik miliard aplikací je mi k ničemu.... Spíš bych uvítal rychlost a nesekavost.... Pokud budeme porovnávat zhruba stejné cenové rozpětí, tak mi dle recenzí vychází lépe WP, než Green k...t.... :D U displaye spíš ocením čitelnost na slunci, než úúúhel, páč na to míním čučet sám.... Ale na tom hotspotu trvám !!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...