Hafity Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Hej hola! Právě jsem strávil hodinku hledáním a moc moudrý s toho nejsem. V podstatě jsem hledal telefon s klasickou klávesnicí (ani QWERTY), který by uměl vytvořit hotspot. Heuréka mi po zadání klasické klávesnice nabídne i šmatláky.... Nějak jsem se dopracoval k informaci, že pokud to má Symbian, nebo WP, tak se to dá pomocí nějakého prográmku. Doteď jsem mobil používal jen na volání, SMS a občas fotku místo mozku, takže prosím někoho, kdo se v tom vyzná, o radu. Díky! Citovat
ChouLu Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 WP nebo Android.. u Symbianu zkušenost nemám... Je na to tuna appek Citovat
Hafity Odesláno 7. duben 2014 Autor Odesláno 7. duben 2014 Hm, o Androidu tam řeč nebyla. Tuny nepotřebuju, stačil by mi mobil s klasickou klávesnicí, kterej vytvoří hotspot a vůbec nic víc nepotřebuju.... [upravil dne 7/4/2014 20:34 od Hafity] Citovat
kujon106 Odesláno 7. duben 2014 Odesláno 7. duben 2014 Žádný mobil s klasickou klávesnicí a WP neexistuje. Pokud chceš vytvářet hotspot z telefonu s klasickou klávesnicí, tak bude fungovat řešení s kupříkladu Nokií E52 a aplikací Joikuspot. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 N82 (Symbian) to umela ale pouzival sem nejakou aplikaci Android to ma standartne jen asi uz nema klasickou klavesnici a WM - nevedu je to hnus [upravil dne 8/4/14 13:25 od Havlicek.Lukas] Citovat
MotoMoto Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Na Androidu uděláš hotspot snad skoro na každém. Tedy na těch lepších určitě. Je to přímo v androidu. Citovat
koblih69 Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Jinak z mobilů s klávkou aktuálně nevím, já jsem měl HTC Desire Z a ten byl moc fajn. Dítě ho používá a i přes horší parametry chodí pořád fajn. http://smartmania.cz/recenze/htc-desire-z-19 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Něco by se našlo, nějaký nejen nokie zde to snad mají. A ještě tenhle fešák to umí [upravil dne 8/4/14 14:07 od minimaxa] Citovat
Hafity Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Ten HTC Desire Z nemá klasickou \"mobilovou\" klávesnici, stejně tak, jako \"ostružiny\". A ten Evolveo něco mezi Star Trekem a Robocopem.... Ten telefon bych chtěl fungl nový, ten starý mám odhadem 9 let.... Citovat
Hafity Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Které předsudky máš na mysli? Robocopa? Citovat
Hafity Odesláno 14. duben 2014 Autor Odesláno 14. duben 2014 Chcete mi naznačit, že si budu muset koupit šmatláka Citovat
Guest minimaxa Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 chytrej kluk. A bude mít ještě chytřejší mobil Citovat
koblih69 Odesláno 14. duben 2014 Odesláno 14. duben 2014 Chcete mi naznačit, že si budu muset koupit šmatláka Citovat
Hafity Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 Na protest jsem zprovoznil Siemens ME45.... Citovat
Hafity Odesláno 15. duben 2014 Autor Odesláno 15. duben 2014 A v záloze ještě čeká klasický špalek a \"první mobil s barevným displayem\" Siemens S10.... Citovat
MotoMoto Odesláno 15. duben 2014 Odesláno 15. duben 2014 No jo, modem o rychlosti 2400, ale ne MBit. Citovat
Hafity Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 Tak mne asi šmatlák v dohledné době nemine (jémine!).... Trochu sjíždím recenze a moudrej z toho nejsem.... Šmatlák bude (kupodivu) na volání a SMS, ještě používám foťák, jako dokumentační nástroj, bez nějakých zvýšených nároků na kvalitu, na to mám jiné přístroje.... Ještě mne tak napadá navigace, a pak už nic.... Takže postřeh typu \"můžeš stáhnout několik miliard aplikací je mi k ničemu.... Spíš bych uvítal rychlost a nesekavost.... Pokud budeme porovnávat zhruba stejné cenové rozpětí, tak mi dle recenzí vychází lépe WP, než Green k...t.... U displaye spíš ocením čitelnost na slunci, než úúúhel, páč na to míním čučet sám.... Ale na tom hotspotu trvám !!! Citovat
wojtěch Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Nokia Lumia 620..... mám něco přes měsíc a zatím bez seku a problému.. navi má, foťák taky a hotspot umí ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.