Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pořídil jsem si 406 a zkoušel jsem na klimě tlačítko pro automatické odmlžení čelního okna. Ale nic to nedělá,na displeji se přepne, kontrolka se rozsvítí,ale žádná změna intenzity ofuku či tak něco. Je možné, že to je tím,že je venku teplo? Nebo mi to nefunguje?

Odesláno

Ahoj, v sobotu jsem řešil to samé. Předtím to vždy fungovalo a najednou nic. Zkusil jsem to v neděli ráno a fungovalo to, takže to asi opravdu záleží na teplotě.

Odesláno

Já mu asi rozumím, jde o to, že po zapnutí \"automatický program pro viditelnost\" se nezvýší rychlost ventilátoru na ofuk okna. Já jsem si toho taky všiml a řekl bych, že to závisí na teplotě.

Odesláno

Jo, to je ono. V sobotu odpoledne bylo teplo a nešlo to. V neděli jsem to zkusil před osmou ráno v garáži a bylo to OK. A dneska ráno to šlo taky.

Odesláno

Když se mi to kdysi stalo poprvé, také mě to trochu vyplašilo.:D Ale je to opravdu podle teploty. Je to automatický program, takže proč by měl zvyšovat otáčky ventilátoru, když to není potřeba.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...