Hafity Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Hej hola! Ve snu se mi zjevila OSB deska s nalepeným polystyrénem v nabídce jakéhosi hypermarketu se stavebninami, kterýžto skorosendvič jsem si nechal tamo rovnou nařezat. Po probuzení jsem navštívil nejbližší stavební hypermáče a zjistil, že v Baumaxu vůbec a v Baumarktu jakýsi sádroš s tenkou vrstvou jakési vaty. Narychlo jsem zagooglil a našel jsem jen zmínky o lepení políku na OSB. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nemyslím s lepením políku na USB, tomu bych se rád vyhnul. Nemusí to být výhradně ta kombinace, jak jsem popsal, ale mělo by to být pochůzné. [upravil dne 5/4/2014 18:52 od Hafity] Citovat
Roky Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Co z toho chceš realizovat ? Farmacel s kročejovou izolací na podlahy supr. [upravil dne 5/4/14 20:40 od Roky] Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Podlahu na balkony, takže to nebude velká plocha, ani frekvence zatížení chůzí nebude velká (věšení prádla), ale budou se tam válet psové. Vlastně to zamýšlím hlavně kvůli nim, aby tam mohli být i v chladném počasí. Balkony jsou zasklené, ale je to jen jednoduché sklo. Jsou to chlupatí pastevci, takže musí něco vydržet, ale nechci, aby leželi přímo na dlažbě. Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Montážní pěnou by to asi šlo. Co by šlo montážní pěnou? Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Tak jsem koukal na ten Farmacell a to je asi podobné, co jsem viděl v Baumarktu. Na to se musí dát ještě kritina. Hledám něco, co nemusím lepit a nemusím ještě přes to něco dávat. Citovat
Roky Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Nemusí se na to nic dávat , stačí na to dát hloubkovou penetraci ,když na tom nebude takovej pohyb jak píšeš. Citovat
Agrafik Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Vezmi polystyren, jaký potřebuješ, montážní pěnu a ty OSB desky na ten polyš nalep. Práce na chvilku. Pochozí ještě ten den. Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 A co psí drápy? Ta penetrace s tím provede co? Citovat
Roky Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Podle toho jak moc budou do toho drápat normální chůzí se stim nic nestane kdyby drápaly do OSB desky tak ji taky podrápou.Ta penetrace to uzavře před nasákavostí pak se to nechá natřít třeba barvou.Samotná deska Farmacellu je dost tvrdá. Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 No mrknu na to v Baumarktu ještě jednou. Je pravda, že jsem si představoval něco celkově silnějšího (tak nějak 20mm OSB + 50mm poly).... Citovat
Roky Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Tloušťka Farmacellu je 20mm + 20mm té kročejové izolace dá se použít i polystyrén. Citovat
Hafity Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 Jak to myslíš \"dá se použít i polystyrén\" ve vztahu k tomu Farmacellu? Citovat
Roky Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Ano jako izolace pod ten farmacell EPS 100 podlahovy. Citovat
Agrafik Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Jestli chceš, aby na tom leželi psi, použij OSB desky a na to ještě PVC, aby se to dalo vytřít. EPS stačí i 70 pro dané zatížení. Jako finální vrstva ti penetrace stačit nebude. Takže EPS, na to nalepit OSB (pero-dražka) pomocí PUR pěny, a na to položit PVC. Citovat
Benžík Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Montážní pěnou by to asi šlo. Co by šlo montážní pěnou? Slepit poly + osb. Citovat
Driver Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Taky bych zkusil ten Fermacell, akorát bych ještě hodil něco na něj, třeba to lino. Ty desky mají sice velkou pevnost, ale je to pořád sádrovlákno takže ty hafani by to mohli poničit když by se chtěli \"podhrabat\" Citovat
Hafity Odesláno 6. duben 2014 Autor Odesláno 6. duben 2014 No a tak jsme se dostali k lepení, kterému jsem se chtěl vyhnout. Hledám NĚCO UŽ PŘILEPENÉ K NĚČEMU! Prostě jsem chtěl přijít do kšeftu, vybrat matroš a rovnou nechat u nich říznout na potřebné rozměry, potom to jen položit na balkony a konečná. Mimochodem uříznou mi v hypermarketech polystyrén na míru? [upravil dne 6/4/2014 06:36 od Hafity] Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 ty vole )))) zavolej si remeslnika a mas svatej klid.....nebo rekni prodavaci v obchodu at se vecer stavi a nainstaluje ti to........ polish riznout kobercovym nozem (skoro bez bordelu) nalepit montazkou......polozit......cca 2 m2 za 10 minut prace...... Citovat
koblih69 Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 No a tak jsme se dostali k lepení, kterému jsem se chtěl vyhnout. Hledám NĚCO UŽ PŘILEPENÉ K NĚČEMU! Prostě jsem chtěl přijít do kšeftu, vybrat matroš a rovnou nechat u nich říznout na potřebné rozměry, potom to jen položit na balkony a konečná. Mimochodem uříznou mi v hypermarketech polystyrén na míru? Uříznou, ale budou se hrozně smát :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.