Háček Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 pánové hledám návod k pračce Fagor FE-1046 dostal jsem ji po babče bohužel bez navodu a když se jí ted zeptam jak se s tim pracuje tak mi řekne .. nevím .. tak prosím jestli tu někdo má nebo měl .. potřebuji návod k obsluze ... je tam kolečko s číslama (asi programy) od 1 do asi 15 nebo kolik .. většinou když peru monterky tak peru na 3.program ale právě že nic moc. tak by mě zajimalo co kde zmačknout atd .. děkuji všem za ochotu PS: na netu sem hledal a nic sem nenašel většinou spamové stránky nebo technické nákresy a zapojení pračky .. Citovat
Háček Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 ó díky ti bože dokumentů kde si to vzal ? Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 První odkaz Google Ještě jsem hledal tady: http://www.fagorcz.cz/web/cz/stazeni/descarga/agrupacion/12051/904010099 - ale žádnou takovou pračku Fagor nezná Citovat
Háček Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 jo na fagoru sem koukal jako první, a na googlu sem asi hledal blbě každej druhej odkaz co sem otevřel byl hrozba, nebo to byl jen technickej nákres atd .. Citovat
koblih69 Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Napiš na cz zastoupení obvykle návod pošlou... Citovat
Háček Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 v pohodě koblihu už mám pulku přeloženou Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Já když jsem něco kupoval, Vždy jsem chtěl český návod. Pokud neměli tak mne to 3 dnů doručili. Jinak by měli výrobek zpět. Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 servismane, ale problém není, že by k pračce prodejce nedodal český návod. Problém je, že Háčkova babička ho pečlivě založila Citovat
Guest servisman Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 I když je pečlivě založila dá se to najíti na google jen se musí chtít Onehda mne jeden prosil zda nevím jak se demontuje přední nárazník u 106 a u 406 a bohužel jsem mu našel odkaz během 2 minut a poslal zpět. Když se někomu nechce hledat tak pak nevím Citovat
Péťa Odesláno 5. duben 2014 Odesláno 5. duben 2014 Tak prosím návod v češtině najdi. Já (a věřím, že i Háček) se snažil bez výsledku. Citovat
Háček Odesláno 5. duben 2014 Autor Odesláno 5. duben 2014 servismane já hledal už několikrát ... dneska mě napadlo to hodit sem protože tady jsou všichni šikovní a jak je vidět měl jsem pravdu .. Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. duben 2014 Odesláno 6. duben 2014 Přesně tohle mě vadilo u staré pračky- hledat papír, kde byly vysvětleny jejich znaky. Když umřela, podmínka u nové pračky byla - display v češtině. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.