Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pánové hledám návod k pračce Fagor FE-1046

dostal jsem ji po babče bohužel bez navodu a když se jí ted zeptam jak se s tim pracuje tak mi řekne .. nevím :D .. tak prosím jestli tu někdo má nebo měl .. potřebuji návod k obsluze ... je tam kolečko s číslama (asi programy) od 1 do asi 15 nebo kolik .. většinou když peru monterky tak peru na 3.program ale právě že nic moc. tak by mě zajimalo co kde zmačknout atd :D .. děkuji všem za ochotu :)

PS: na netu sem hledal a nic sem nenašel většinou spamové stránky nebo technické nákresy a zapojení pračky ..

Odesláno

jo na fagoru sem koukal jako první, a na googlu sem asi hledal blbě každej druhej odkaz co sem otevřel byl hrozba, nebo to byl jen technickej nákres atd .. :D

Guest servisman
Odesláno

Já když jsem něco kupoval, Vždy jsem chtěl český návod. Pokud neměli tak mne to 3 dnů doručili. Jinak by měli výrobek zpět.

Guest servisman
Odesláno

I když je pečlivě založila dá se to najíti na google ;) jen se musí chtít :papa Onehda mne jeden prosil zda nevím jak se demontuje přední nárazník u 106 a u 406 a bohužel jsem mu našel odkaz během 2 minut a poslal zpět. Když se někomu nechce hledat tak pak nevím :aut

Odesláno

servismane já hledal už několikrát ... dneska mě napadlo to hodit sem protože tady jsou všichni šikovní a jak je vidět měl jsem pravdu :P ..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...