pavelu96 Odesláno 24. srpen 2017 Odesláno 24. srpen 2017 Super - dík za rady - tak budu doufat, že soudruzi z Mannu udělali tu záslepku šikovně, aby tam zůstala viset za kus plastu... Dík Citovat
krtek 2 Odesláno 24. srpen 2017 Odesláno 24. srpen 2017 (upraveno) ale podla obrazku od sytica by nemalo vadit ak padne nieco dovnutra z tej zaslepky lebo skonci pred filtrom takze cez filter neprejdu a nemozu nic ucpat aspon si to z obrazku myslim no ale 100 percentne ti to zarucit neviem nemal som ten filter rozobraty ak mas stary tak ho otvor a pozri kde je to cidlo ci v neprefiltrovanej nafte alebo prefiltrovanej ak v prefiltrovanej do vnutra nesmies vpustit nic Upraveno 24. srpen 2017 uživatelem krtek 2 pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 25. srpen 2017 Odesláno 25. srpen 2017 Zašroubovat, prorazit, neřešit, jezdit. Funguje to takhle X-desítky let a vždycky se najde někdo, kdo si myslí, že ing někde udělali chybu jarokare a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. srpen 2017 Odesláno 26. srpen 2017 Tak problém s filtrem pokračuje. Mann jsem vyměnil za origo (s logem PSA) a ani ten není stejný jako ten co mám v autě. Jde o ten plastový dil nad zmiňovanou dírou pro senzor se zadní přívodní koncovkou. Konkrétně o uchycení. Na původním je nad dírou pro senzor drážka pro zasunutí z leva a na druhém nic. V pondělí jedu do Peugeotu Lbc a zkusím zjistit co a jak... Citovat
pavelu96 Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 V Liberci v Peugeotu jsem musel koupit nový ohřívač nafty. Ten co mám v autě je naprosto v pořádku, ale bohužel nepasuje do nového filtru. Hezky to mají vymyšlené, ta chujovina stojí víc než samotný filtr... Citovat
ozzy56 Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 to máš pravdu--tolik typů filtrů může vymyslet jenom debil o umístění filtrů ani nemluvím pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 pavelu96: Promiň, ale dle mého názoru si klasický příklad člověka, který by si měl při takových činnostech vzít k ruce někoho zkušenějšího. Pak nebudeš zbytečně utrácet a kupovat filtry a ohřívače zbytečně Máš ohřívač Delphi, takže bylo ideální koupit filtr Delphi. Taky jsem ho teď koupil, abych si ušetřil práci. Třeba u MANNu bylo potřeba vzít pilník a trochu to poladit. Tady podle té fotky, tam žádný problém nevidím. Ten ohřívač ti bude držet na konci na tom výstupku ... Stejně tam nejvíc drží náhubkem, jak je zastrčený Péťa ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 @MJSytic Díky za cenné rady Myslíš, že jezdím do servisu k Vietnamci do večerky? I filtr Delphi, který jde teď dostupný, vypadá stejně jako origo a úchyt pro ohřev je jiný... Citovat
MJSytic Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 To nevím, kam jezdíš do servisu. Ale už jen to, jak ses ptal na to vylomení záslepky ve mně vzbudilo tenhle dojem. Nemyslím to nějak ve zlém. Když jsem já měnil poprvé filtr na 1,6HDi a nebyl by u toho tenkrát někdo, kdo jich už vyměnil desítky, tak jsem ten MANN taky vracel. Tím, jak je to stejné PSA/FORD tak jsou tam ty držáčky-úchyty trochu uni. Takže jsem podle instrukci něco odlomil, něco vzal rašplí a nejednou to vše sedělo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.