radim.1008 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 http://pardubice.idnes.cz/vyprosteni-jerabu-na-orlickoustecku-dsy-/pardubice-zpravy.aspx?c=A140402_113853_pardubice-zpravy_mt Drobek je už venku na kolech. Jen by mě zajímalo, jak jel dolů z Hrádku. Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Taky jedno \"hups\" - [upravil dne 11/5/2014 21:42 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Pánové s tou vejtřeskou jsem si vzpomněl na jednu příhodu ze stavby. V jednom nejmenovaném Indickém podniku v Ostravě měli kolegové Jeřábníka - sundával věci z náklaďáků... a při jedné cestě do Ostravy najednou telefon a průšvih jako vrata... Jeřábník nechal rameno nahoře a rozjel se... tím zvedlým ramenem utrhnul energomost pod kterým by normálně projel.... kabely vytrhal v rozvodnách 100m vpravo i vlevo, utrhnul plyn a nějkaou vodu... naštěstí se mu nic nestalo. Když jsem ho viděl tak se třásl jako osika a brečel... hned vyhazov a distanc... po cca 6ti měsících se \"Indiáni\" nechali ukecat, že může zase do areálu. Citovat
Marcel505 Odesláno 11. květen 2014 Odesláno 11. květen 2014 Medvěd: Z Polanky je JoseA, pokud se dobře pamatuji... Skoro mi přijde, jakoby to bylo u něho před domem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.