Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pokud by slo 6tku udrzet volnejsi, budeme radi, preci jen budicek v 6:00 by nekomu mohl vadit a s postylkou tam taky bude mene mista, mozna pojede i retriever, coz by situaci se sblizovanim osazenstva mozna pomohlo :D, zbloudilou dusi uvitame, ale asi to neni na full obsazeni, dekujeme :)

Odesláno

StibTo, z pátku na sobotu? To bys mohl k MotoMoto, který bude mít spolunocležníka až od soboty. Tudíž najít pro vaši trojici 2 volná místa. Řekněte si čísílko.

Klidně :)

Odesláno

Tak nováček hlásí první změnu. Milane, hoď nás prosím tě na volnou chatku č. 4, ukecal jsem ještě kámoše, ať jedou s náma! Zítra se zaregistruje. Jo a dostanu snad v pátek dovču, tak hlásím, že berem celý víkend. Jdu se přihlásit do přihlašovadla a hned zasílám prašule. Dík

Odesláno

Scratch: Chatku máte jen pro sebe. ;)

FiŠi: Obsadíte tedy všechny 4 postele? Pokud ano, pak vám uzavřu chatku 4. Je super, že budete na celý víkend :papa

Odesláno

Tak se omlouvám, ae u mě je změna zpátky na dva :mad: ... Mají akci na cvičáku se psama, a prý tedy pojede tam a ne se mnou na sraz (je těžké když pejskaři něco slibují :grr) .. psi jsou přednější :bojim ... Omluva tedy jmenovitě i Lukášovi :papa

Odesláno

MilanF1: omlouvám se za komplikace, ale kamarád má tisíc výmluv proč nakonec nejet, takže přijedem pouze sami (pa-ne).. chata č. 4. Díky

Odesláno

já lanařim kolegu z práce :D prej že votvírák festival, ale zkusim ho ještě zlomit, že by jel :D takže by jeden - dva lidi byli možná ještě v jednání :D Má peugeota a má peugeoty rád :D a divil se že pořádáme srazy.... :))) Tak uvidíme, kdyžtak dám vědět někomu z vedení .. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...