Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je pěkné, že mi bez oznámení ChouLu obsadil chatku, ovšem u mě dojde nejspíše ke změně a budu já +2 .. Do závorky jsem psala, že snad se to nezmění, ae měnit se to bude .. Jen tedy pokud opravdu - po víkendu to budu vědět na 100% - se to změní, budu pak mít prosbu jak přidat člověka do přihlašovadla :myslim ..

Odesláno

člověk již do přihlašovadla nelze přidat... jedině se přihlásit přes jiného člena... a chatky obsazuejme optimálně.. tak max ti jednoho z nich přednám jinam ;)

Odesláno

Mno jelikož si ta osoba vyhádala konečně volno až ted, tak bohužel jsem dřív nemohla nahlásit 3 .. jen 2req je řád .. a je nahlášený se mnou .. a tenhle člověk a já jsem čestný .. co tedy s tím?? :myslim

Odesláno

Tím chceš narážet na moji práci nebo co? Víš on jak si to každý udělá tak to má a já jsem spokojen... a že mi to někteří závidí je jejich problém ;)

Odesláno

Co tady blbnete, pokud jede na sraz Peu clubu tak by tu měl být minimalně registrovaný pokud není rodinný přislušník, jinak se do přihlašení nedostane, pak muže přijet jako host a dohodnout se na místě pokud ovšem bude místo, bude kapacita atd. Taky třeba muže přijet jen na jeden den, myslim že dveře jsou otevřené každému slušnému navštěvníku

[upravil dne 23/5/14 23:16 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Spím jen z pátku na sobotu tak mě pls někam dejte je mi to fuk .... prej po pivku někdy chrápu tak já sebou vezmu několik sad špuntů do uší pro spolunocležníky :D

Odesláno

Pokud to Garfieldovi nebude vadit, uděláme mu tam pořádný šrumec v chatce, tímto stylem:

19 - Garfield + Petralee, Jacobsoon + 1 (pá-so), FiŠi+1 (so-ne)

StibTo, z pátku na sobotu? To bys mohl k MotoMoto, který bude mít spolunocležníka až od soboty. Tudíž najít pro vaši trojici 2 volná místa. Řekněte si čísílko.

A pak vyřešit tu Káťu, já hodím Otu zatím ke mně s Kitty...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...