Gabriel 307 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 to asi nebude moc velká záloha :D:D:P opatlat-upatlat volant a nadrobit v kufru [upravil dne 3/4/14 21:44 od Gabriel 307] Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 ja ale nic nenamitam......dokonce jsem zarezervoval......jen mi prijde fakt zvlastni ta platba za povleceni a platba za auto na osobu co treba takovej punkac co jezdi vlakem????? )) Citovat
ChouLu Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Mohli jsme také vzít FIX 40 tisíc a nevěděli by jsme z toho nic... ale to já si na krk nevemu, protože je to stejné jako když to obsadíme z 90%... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Scratch: To auto je fakt za samotné auto, člen bez auta ho neplatí (stejně jako spolujezdec). Uváděl jsem to pro účely vysvětlení pro Gabriela. To povlečení nás taky překvapilo, že se rozlišovalo, zda ho chceme nebo ne. Automaticky jsem řekli, že chceme s povlečením. Citovat
radim.1008 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Takže spacák nechat doma? A bude peřina. Citovat
MilanF1 Odesláno 3. duben 2014 Autor Odesláno 3. duben 2014 Přesně tak. Všichni budou mít na posteli povlečení. Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 ChouLu, Milan - prostě je to tak, že se vždy a za všech okolností najdou tací, co by vše udělali 1000x líp. Berte to tak, že NELZE se zavděčit všem a NENECHTE SE VOTRÁVIT. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 nikdo nikoho nechtěl VOTRÁVIT já se zeptal a Scratch reagoval Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. duben 2014 Odesláno 3. duben 2014 Medvede: ja jsem nenapsal lepe a ani, ze bych to udelal jinak, ale ze me to zarazilo. Tot vse...... s platbou za povleceni jsem se proste nikdy nesetkal.....teda setkal....bylo to vzdy zakomponovane v cene.....tohle mi fakt prijde uplne ulitly.... asi jako kdyby napsali, ze v pripade nesvleceni povleceni a neuklizeni chatky je uctovan poplatek treba 100 kc.......prijde mi to proste v 21. stoleti uz trosku mimo misu ))))) Citovat
punkac Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Punkáč ať se snaží, jak se snaží, tak se do tohohle termínu prostě nevleze a nevleze. Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Povlečení je fakt zajímavý, nenapadlo by mě, že se to bude řešit v roce 2014. Prostě nám bylo řečeno, zda chcete variantu s povlečením, bez nebo si každý řekne? Asi jsou na to tak zvyklý ... mají tam srazy Harleyů, ti třeba tahají spacáky a chtějí ušetřit na povlečení, je to možné ... jinak si to nedokážu vysvětlit. Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Já zase nechápu co je na pár kačkách za povlečení za problém. Povlečení = minimálně po akci ho vyprat a vyžehlit, což zadarmo nikdo neudělá. Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Méďo, s tím souhlasím, ale většinou to bývá už v ceně a neřeší se to. Každý dílčí náklad lze rozepsat, ale dneska si myslím, že vhodnější to dát do jednotné ceny - jako jsme to udělali my, nabízíme jednu částku, kde je všechno - ubytko, polopenze a to další. Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Milane - povlečení dle mých zkušeností řeší ceníkovou položkou spousta campů (liší se tím třeba od hotelů, kde je opravdu povlečená postel standart). Je hodně klientů, kteří jedou např. se stanem (tedy mají spacák), ale třeba dík náhlé změně počasí vezmou zavděk chajdou - no a za možnost nepovlečené postele jsou rádi. Taky provozovatel campu nemusí mít v zásobě tolik sad povlečení .... - prostě tu ceníkovou položku chápu Citovat
Guest minimaxa Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Já dělám teď multiplasraz, povlečení 70,-/os/pobyt. Citovat
Luciferka Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Budou, ale je to překvápko Pokud bude, tak bych si ráda půjčila novou 308 Citovat
radim.1008 Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Ta je nádherná, byl jsem na její uvedení na český trh. Povozil se v benzínu i v naftě. Těším se na SW. A taky pokud by byla 3008 a nová 108 by mě zajímala. RCZ, 208GTi... Citovat
Luciferka Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Taky jsem ji viděla, ale nesvezla se, bohužel. Jinak 3008 máme doma, takže pro mě netřeba :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 4. duben 2014 Autor Odesláno 4. duben 2014 Nechtejte se překvapit, co vyjednáme. Nicméně 108 asi bude problém, stejně tak 308 SW, ty ještě na trhu nejsou. Ale jako přijet na sraz s 108 v provedení TATOO a TOP (barevná karosérie a shrnovací střecha), to by bylo něco Citovat
skuci Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 jako testovačka by mohla být nějaká střela na léto, třeba otevřená 308 CC , 208 GTi a nebo RCZ-R co? jinak kolik platí za účast za noc nečlen fora? jako čestný? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.