Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Sobotní zážitek v Domanský Černý most.

Recommended Posts

Odesláno

kdybych nebydlel jinde tak si myslím že chodíme ke stejnýmu doktorovi...dycky se tam někdo takovejhle oběví a čumím jak vůl když tam čekam hodinu :D

Odesláno

Maloobchod přes pult je peklo, ale pokud se někdo vydá touhle cestou tak jí musí zvládat a né se vymlouvat na to kde je pokladní, nebo, že někdo chce interně něco přednostně. Pokud to funguje takhle tak je to systémovej problém a zákakzník to odnáší. Jeslti, že to obchodník nevnímá (což jak čtu tak ne) tak se tam zákazník nejen nebude vracet , ale udělá ještě negativní referenci. Ono ho totiž opravdu nezajímá jak to máte zorganizované. Na votrávený ksichty a dlouhý čekání nemá čas. 2x jsem teď došel k holiči, holky seděly, neměly tam nikoho, na otázku jestli mě ostříhají tak prý né že mají ve 3/4 zákazníky. OK to bylo za 12 minut. Nevím co by na mě stříhala 12 minut. A při tom druhým pokusu už jsem na dotaz jeslti můžu přijít za 2 hodiny řekl že nemůžu přijít už nikdy. A už tam nepůjdu, proč moje peníze zjevně nepotřebují.

PeTr: to bys předemnou neudělal, teda nebylo by ti to nic platné, okřiknul bych tebe i toho prodavače pokud by tě začal obsluhovat.

[upravil dne 31/3/14 14:41 od koblih69]

Odesláno

SV24: Já jsem u toho nebyl, ale proč by si PítrR za to, že čekal 45minut mohl on sám?

Jinak nevím, kde někoho zajímá, co já mám za objektivní problém, že něco nejde hned. A je přeci můj problém pokud nestíhám, resp. problém vedení, že nemám možnost stíhat vše v době přijatelné pro zákazníka.

Odesláno

SV24 kupovaql sem si pak obal na klicek tam za pultikem mate peknou slecnu ale drobaky zrovna nemela ze je uplne vybrana to mi neprislo uplne seriosni to je jak na blesim trhu skoro me to o hovadech rikal kamos mam zkusenosti dobry to delas primo v tom servisu nebo proc si tak nasranej

Odesláno

Koblih me bys neukricel. A jako ze poradi urcuje lekar. Na to nehraju. Pokud sem objednany na nejakou dobu tak proto ze jindy nemam cas. Ze si to neumej zorganizovat lip je jejich boj.

Odesláno

PeTr: reagoval jsem na \" dobrej potřebuji jenom ......a jsem pryč\" ne na to co jsi potom psal o doktorovi. To je mi ukradený za 20 let jsme bylu doktora 2x - z donucení zaměstnavatele u záv. lékařky, takže tam si to dělej jak chceš.

Pokud bys mi to udělal v nějakým \"obchodě\" tak by to bylo jak píšu. Pokud bys to nevzdal nebo tě dál pikolík obsluhoval..., zavolal bych si majitele a řešil to s ním. Na \" dobrej potřebuji jenom ...\" nehraju ;)

Odesláno

Že pořadí určuje lékař jsem posledně vysvětloval někomu, kdo u doktora nějak nechápal, že tu mladou holku s kojencem - akutním případem skutečně pustí, a že jestli nepřestane blbě vykřikovat, bude sám akutním případem jinde. Pochopil to docela rychle, že čekat ještě u jednoho doktora není výhoda. Na druhou stranu když jsme pouštěli u dětské holku s kojencem před sebe, že my máme děti větší a tak špatně na tom nejsou, byla z toho úplně vedle.

Odesláno

Taky byla asi chyba ty paní, že ji ten klíč nefungoval a to že nemáte prachy na pokladně je vlastně taky chyba zákazníků, jen vy jste naprosto bezchybný servis :potlesk

Odesláno

S Peugeot salonem v Trutnově mám obdobnou zkušenost, když si zrovna nejdete pro nový auto tak je neskutečnej problém cokoliv najít a strašně to trvá. Aspoň teda co s tím mám já zkušenost.

Odesláno
Trutnov s kým tam mas problém?dělá tam švagr rak na to dohlidne,nejlíp je si to najít sam v serviceboxu a říct jim kód a mas pokoj....

a to jako proč? snad tam jsou od toho aby ti pomohli ne?:myslim

Odesláno

Pokud to jde, mít předem v klidu zjištěný kód a říct přesně, co chci, je velká výhoda i jinde. Minimálně budete obslouženi podstatně rychleji, kód si najdete v klidu u kafe a nemusíte postávat u pultu. Dělám to tak ve všech autodílech už dávno, ono i v Kelly jsou podstatně radši, když na ně vysypu přesná objednací čísla a nekroutím se tam jak had, že nevím přesně rok a typ auta a co že by tam teda vlastně mohlo být...

Odesláno

nevím, do origo servisu jsem jel jen párkrát, když jsem si dodělával tempomat do 406, vždy se mi věnovali hned.... I když jsem kupoval jen vymezovací kroužek za 22 Kč, který drží spínač (a rozpínač) na brzdě a spojce. Dokonce mi volali, že už je to na pobočce, že se mohu stavit...

Šlo o Peugeot v TP u Olympie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...