Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviem z akého dôvodu dnes auto úplne stratilo výkon ... pred pár dňami vytiahlo na jedničke 5500 ot. a ďalej to šlo strašne pomaly, kolesa sa ani nepretočili... a dnes som motor vytočil jedine na 4000 ot. ... diagnostika neodhalila nič ... :(

(Sviečky aj klapka vyčistená)

nevie niekto čo mohlo sposobiť taky pokles vykonu donedávna motor pretočil kolesa aj na 2.stupni :(

Odesláno

benzínom to asi nebude, kedže som tankoval na na čerpačkách ktoré mi odporučili ... to jest Shell (V-power niekedy) a OMV a zacal som tankovať ten maxx motion ci co to je ... :)

Odesláno

Preskočený rozvod to nebude, raz sa mi to už stalo, a motor sa tak nesprával... ale môže mať motor slabý ťah kvôli rozvodom? pretože v aute je novy motor a rozvody neboli vymenene a pravdepodobne už vypovedaju službu ... :myslim

a nemôže to byť kvôli vyfuku? je deravý... a včera som akurat započul ako výfuk riadne \"prdká\" pri rozbiehaní ... :roll

Návštěvník
Odesláno
pokud je deravej i pred lambda sondou tak to opravdu na vykonu muze mit velkej vliv spatne to micha smes a hlavne se i spatne vyplachujou valce

I když je děravej za lambdou.

Odesláno

mam podobny problem stratil som absolutne vykon na 1.6 XS ani kolesa nepresmikuju na asfalte absolutne nic aj ked dam plyn na podlahu tak motor nejde do zaberu ako isiel predtym a pomaly sa aj rozbieha podla mna to mohlo stratit aj polovicu vykonu motor ma aj cudny zvuk ked mu pridam proste neni to ono ake cca pred mesiacom

vyfuk je tesny nikde diera ani nepodfukuje pri spojoch a na rozvody by som to nepovedal su nasponovane dost a este maju pred sebou dost km

[Edited on 4/4/14 19:55 by juraj4522]

Odesláno

kde by som to mal hladat na autokelly ? nejak tam tu vahu vzduchu pre svoje auto neviem najst

prestriekal som vsetky mozne stekre pri sacom potr. vyfukal filter a vycistil vsetko co sa dalo a auto znova ozilo ide ako pred mesiacom dokonca mozno este lepsie :mrk:roker

[Edited on 5/4/14 11:20 by juraj4522]

[Edited on 5/4/14 11:20 by juraj4522]

Odesláno

Problém vyriešený ! aj keď motor stále neťahá tak ako pred tým, ale aspoň o niečo lepší ťah to má ... vybral som sviečky a skontroloval odtrh ... na dvoch 0,9mm a na ďalších dvoch 0,5mm :roll ...

nastavené na 0,8mm a motor šlape o niečo lepšie :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...