Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To Milhaus65:

Fotka pěkná, otázka tedy zní, jak to dostat do našich starších 508-cek? :)

Plus mě napadají další otázky:

A česky je vše, i displej mezi budíkama?

Navigace mluví taky česky?

Odesláno

Nová verze sw 2.80

Display mezi budíkama česky není, ale tam to tak nevadí.

Jak se budou provádět aktualizace současných aut zatím nevím. Na 99% jak vyjde další aktualizace na CD. Je k tomu nutná diagnostika.

Mělo by to být komplet i s hlasem. Ale určitě to budu vědět až se to projede. Beta verze mluvila.

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Milhaus, a ide ti zvoliť tá čeština? Lebo ja som dostal teraz 2.80 a ju tam mám, ale nejde mi potvrdiť. Ale ostatné, ktoré sú aj v budíkoch idú.

Rozumiem tomu teda tak, že tie jazyky musia byť aj tam aj tam.

Ale som to ogabal a mám na budíkoch angličtinu a v RNEG česky (jo, názvy mesiacov som si zmenil, čo ja viem čo je říjen? :D)

Viac v mojej téme

Odesláno

Po přehrátí 2.80 tam CZ je ale nejde přepnout. To se tady řešilo.

Co jsi s tím udělal ? Podstrčil české soubory do En adrsáře ?? To by neměly pustit CRC součty, soubory nebudou na bite stejné.

Odesláno

Ahoj,

hej, prekopíroval som GEN_CZ.gph.bz2 a GEN_CZ.gph.bz2.inf do EN adresára a premenoval som ich na GEN_EN.gph.bz2 a GEN_EN.gph.bz2.inf.

Veľkosť v INF súbore teda sedí takže to funguje.

Odesláno

Ja by som bol tiež radšej, keby som mal budíky v češtine, ale ešte to nejde.

Od suseda servisáka viem, že na tom inžinieri pilne pracujú :D hehe

CRC sa zmenou názvu súboru nemení, tá čeština tam je predsa origo súbor. Keby to bolo zle, tak to snáď tá RT6 nezobrazí.

Hlas je po anglicky, ale aj to by zrejme šlo prerobiť, len som na to nemyslel a po pravde, ani to nepotrebujem, hlas mám vypnutý.

Zaúkoloval som suseda, že keď bude update na budíkoch, dá vedieť :)

• O 2 roky později...
Odesláno

Dnes som bol v peugeote, mam posledy SW 2.86 B.1, ktory som si nahral, chcel som, aby mi spustili cesky jazyk ale neslo im to v mojom r.v. 2013. Vraj sa to da iba na P508 po facelifte, cize s novou maskou. Na fore sa pisalo, ze v brne to spravili v peugeote aj do P508 r.v. 2012, ale tam sa nedostanem. Da sa to nejako riest aj na Slovensku ? Vedia to spravit na autaslovensky.sk, ale za 260 Eur. Vie mi niekto poradit, ako to tam dostat ? Respektive odporucit niekoho, kto to vie spravit za menej ako 260 Eur ?

Odesláno

No problém je v tom, že tie budíky češtinu nemajú. Na rt6 ide zvoliť len jazyk, ktorý je na budíkoch. Ak nechceš navigáciu po česky, daj tam moju tému a máš to poslovenčené. Na budíkoch bude angličtina.

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...