Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ták abych se pochlubil :) .. v uterý sem byl na magistrátu, cca 20 minut sem tam čekal než na mě přišla řada, příjemná paní mě obsloužila se slovy pokutovat vás nebudu ale máme to už na hraně .. :D takže pohodička :P

Odesláno

nebolelo :P a pokoukal jsem aspon jak to vypadá ve městě, sem tam tááák dlouho nebyl pěšky :D .. samá kočka všude :P

Odesláno

Jsem tam byl v pondělí... po mě tam príma rodinka... mamam jak sud povídá: by sem potřebovala pro céru zařídit občanku, more. Už jí bude 15. Můžu u vás kyž su tady na azyláku nebo musím do bydliště more? .... cérka stála vedle břicho měla jak medicimbal a vobčanku bude mít příští měsíc. :blicismajlik

Odesláno
to buď rád,že tě nestavěli cajti,to by asi bylo i s odměnou:D

toho bych se nebál... podle zákona se musíš prokázat nějakým dokladem (OP, řidičák, pas) pokud tě zastaví policie a jedeš autem, tak stačí když jim dáš jen řidičák, když řekneš že si občanku nechal doma, nemohou ti nic říct, stejně si tě prolustrují a zjistí tolik věcí, co není napsáno ani na občance ani v řidičáku dohromady :D

Odesláno

Policajti vždycky chcou ŘP+OP, už jen proto, že nosit u sebe OP je každýho povinnost.

Naposledy jsem na to taky nějak zapomněla, takže jsem šla asi s měsíc propadlou občankou a nic mi neřekli.

Guest servisman
Odesláno

Musíš mít průkaz totožnosti občanku pas či řidičák stačí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...