Háček Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 Ták abych se pochlubil .. v uterý sem byl na magistrátu, cca 20 minut sem tam čekal než na mě přišla řada, příjemná paní mě obsloužila se slovy pokutovat vás nebudu ale máme to už na hraně .. takže pohodička Citovat
Háček Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 nebolelo a pokoukal jsem aspon jak to vypadá ve městě, sem tam tááák dlouho nebyl pěšky .. samá kočka všude Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 Jsem tam byl v pondělí... po mě tam príma rodinka... mamam jak sud povídá: by sem potřebovala pro céru zařídit občanku, more. Už jí bude 15. Můžu u vás kyž su tady na azyláku nebo musím do bydliště more? .... cérka stála vedle břicho měla jak medicimbal a vobčanku bude mít příští měsíc. Citovat
Háček Odesláno 2. duben 2014 Autor Odesláno 2. duben 2014 to tě lituju koblihu, tohle bych vidět nechtěl .. Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2014 Odesláno 2. duben 2014 No já tam čekal na kolegyni, naštěstí se vynořila hned, takže jsem mohl běžet. Citovat
skuci Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 to buď rád,že tě nestavěli cajti,to by asi bylo i s odměnou:D toho bych se nebál... podle zákona se musíš prokázat nějakým dokladem (OP, řidičák, pas) pokud tě zastaví policie a jedeš autem, tak stačí když jim dáš jen řidičák, když řekneš že si občanku nechal doma, nemohou ti nic říct, stejně si tě prolustrují a zjistí tolik věcí, co není napsáno ani na občance ani v řidičáku dohromady Citovat
Aluška Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Policajti vždycky chcou ŘP+OP, už jen proto, že nosit u sebe OP je každýho povinnost. Naposledy jsem na to taky nějak zapomněla, takže jsem šla asi s měsíc propadlou občankou a nic mi neřekli. Citovat
Guest servisman Odesláno 4. duben 2014 Odesláno 4. duben 2014 Musíš mít průkaz totožnosti občanku pas či řidičák stačí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.