Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

červené pásy - pasujou ze 106 na 205 ???

Recommended Posts

Odesláno

prosím, prosím,

neví někdo o červených pásech do GTIčka ???

Teď nevím jestli jsem ten dotaz dal do správné rubriky :myslim

[upravil dne 20/9/05 Bohouš 205 GTI]

[upravil dne 27/9/05 Bohouš 205 GTI]

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

prosím, prosím,

neví někdo o červených pásech do GTIčka ???

Teď nevím jestli jsem ten dotaz dal do správné rubriky :myslim

[upravil dne 20/9/05 Bohouš 205 GTI]

Rozeber pásy hoď je do sava a pak vyper v červený iberii :D

A nebo si kup spray a máš to za minutku (otázka je za jak dlouho se to oloupe, moc tomu nedávám)

Odesláno
Původně zaslal: Hadra

psal Olda, že prodávý 205 s červeným interiérem, tak ho kup a pásy přehoď a prodej. Tak by to šlo ne?:super

No jde o to, že já mám také červenej interiér, ale pásy nééé. Ty červený se dávali zřejmě jen do nějakých limitovaných sérií, či co. :myslim

Odesláno

Kždopádně nějak to jít musí. Opravdu to odbarvit, a potom nabarvit. Jenže to by znamenalo rozdělání toho smotku. :myslim ty jo, to bysem musel hodně chtít červený pásy....

Odesláno

Hmmmm jenže ty je mě asi neprodaj.....:myslim:myslim

A já jsem se rozhodnul a chci je a basta :D:D a taky chci ten nápis GTI16 pro bráchu, takže kdo to má tak šup šup :D:D:D

Jdu napsat do bazaru, třeba se opravdu nějaký prodejce najde :papa

Odesláno

Zajímavá myšlenka, mít jinačí pásy než černý ...Sám jsem jen tak náhodou zahlédnul na Peugeotovi pásy zelené. A nevypadalo to špatně. A pokud neuspěješ u Peugeo?áků, tak pak ve Scanii, ti dávají červené pásy na poslední tahače ;)

Odesláno

Snowboy nema Cabrio nepojizdny, nybrz ma znacky v depozitu :) protoze je porad nekde v pr...., a vetsinou to vyjde pres leto.

Pasy cervene nemam, zrovna minuly tyden mi prisly pasy Carbeau a jsou opet cerne.

To co stoji v Hrubcicich je zborka, ( jen kastle bez motoru, predni napravy, elektriky a papiru )kterou moje anabaze s CTi zacala, ted uz mam jinyho, jeste to da trochu prace, ale snazim se, pokud je cas.

Co se tyce cervenych, staci koupit jakekoliv 4 bodove, vetsina vyrobcu je dela i v cervene.

to Oddie : ty mas postreh .... ale porad je to Pazout :super

Odesláno

mám pocit že červený pásy byly v rolland garosovi...

taky bych je chtěl...

jo a taky se dávali do nějakých limitovaných serií felicií a měli by pasovat do peugeota

Odesláno

Jo to máš dobrej pocit - právě jsem si prohlídnul \"všechny\" limitované série 205 a jen v Roland Garros jsou červené pásy......tak to nevidím moc červeně :myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...