Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jawa 50 - pionýr - nejlépe s TP, neválí se někomu doma

Recommended Posts

Odesláno

Taky mam na pude 3 x jawa 555 a pokousel jsem se jednoho dostat na papiry ale vzdal jsem to.

Odesláno

V tom případě asi bude dobré řešení ten pincek za necelý bůro na papírech, než kupovat za 4 tKč jenom papíry.

[upravil dne 23/3/2014 23:42 od Medvěd]

Odesláno

mas recht, ale ted rejty sehnal 21 za snad 3500 s papirama a technickou....

Odesláno

jirko - největší poklady se nacházely když člověk objížděl vesnice a ptal se babek a dědů, jestli se jim ve stodole nebo na půdě neválí něco zajímavého - spousta lidí na tom hned po revoluci celkem solidně zbohatla. Možná by se nějakej ten pincek mohl flákat třeba v nejbližším okolí Vaší chalupy, ale chce to \"mít koule\" zvonit a ptát se

Odesláno

Scratch: Na Babetu snad ani nemusíš mít TP, stačí pojištění na číslo rámu... Pokud se to teda nezměnilo.

Odesláno

Ja ted koukam co maj lidi za poklady na zahradach okolo Skutce. Jsem tu na par dni. Jinak co se tyce tech dedecku co maj v kulnach a ve stodolach je hacek v tom,ze treba 20 let neplatili pojistku a je to pak darda doplatit a nebo uz vubec nevijou kde maj od toho papiry pac je vubec nepouzivaj.

Odesláno

U nás v rodině jeden takovej (vínovej) je, s papírama, roky odhlášenej a roky nejetej. Ale jestli je na prodej, to bych se musel zeptat...

Odesláno

Charlie: jo.....delal jsem vse podle nich a mam maly prodeje....ze jsem ale vybudoval velkoobchod, ktery se predal novymu, to uz nevidi....

Vysledek je, ze mi sef da dva mesice abych se ukazal, jestli to podle meho pujde....za prvy dva mesice je malo a za druhy budu prodavat topne systemy v lete......takze co asi ocekavat :D

Kurva ja jsem nasranej tak. ze dneska asi nekdo dostane do drzky.....

Odesláno

neni, bohuzel jsem spojil rok zivota s necim, co nema evidentne smysl. Ta bezmoc me proste fakt strasne stve...............

Odesláno

Dnes prodávat něco krom spotřebních věci jako elektroniky a věci na auto je pěkná pakarna.....a když nejsou prodeje tak te vyhodí amysli si ze je někdo bude mít....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...