Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj prosim chcem sa opytat mam nove autoradio RD4 mp3 a chcem si ho aktivovat aby prestalo to sekundove pipanie....prosim ako sa to da urobit na PP2000 dakujem

Maros

Odesláno

Aha to je vsetko...Sifon mi slubil pomoc len ma poprosil aby som zistil ako sa to aktivuje v tom PP2000 a je mi ochotny s tym pomoct.

Je tam menu radio a potom len vlozit VIN auta ano? dik moc krat idem mu napisat :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak az dnes to ideme aktivovat to radio a prosim kde sa zapina CD changer koli tomu ze tam chcem dokupit aj na USB jednotku ale toto musi byt ON....dakujem Maros

[upravil dne 24/4/14 06:51 od Maroš]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Chlapí....neřešil jste někdo problém s vypálenými CD MP3....??

Origo cd přehraje všechny ale pokud dám vypálené CD mp3 tak ho nenačte a vyhodí.

Vypálené cd uzavírám....vypaluji jak v WMP tak CDBurner XP

:myslim:myslim:myslim

Mám samo RD4mp3 rádio.......

Odesláno

Nejde vzít jakékoliv *.mp3 a vypálit. Na stránkách o audiu v manuálu auta je v podmínkách přehrávače daná vzorkovací frekvence 22,05 kHz nebo 44,1 kHz, ale ne bitrate (datový tok) jak bylo zmiňováno. Hodnota vzorkovací frekvence se nastavuje při konverzi z hudebního cd nebo jiného zdroje. S následným vypalováním na cd nemá nic společného. Sám používám na převod program FormatFactory 3.0.1 - jeden z mnoha, kde v parametrech výstupu je možné hodnoty nastavit. Sám mám nastaveno 44,1 kHz, datový tok je v nějakém rozmezí a to funguje. Všechny hodnoty u souboru se dají zjistit přes pravé tlačítko myši a vlastnosti/souhrn/upřesnit - u WXP

A další omezení: max 255 souborů mp3 na cd, max 8 úrovní adresářů, název pouze souboru *.mp3, doporučení délky názvu na 20 znaků a bez diakritiky a jiných znaků (?,! atd)

[upravil dne 24/7/14 12:14 od ladak]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...