Marcel505 Odesláno 21. září 2005 Odesláno 21. září 2005 Já to říkal, s tou policií, dokud z toho nepoteče olej tak policie podnikat nic nebude... Jsou hold v některých věcech pohodáři... Citovat
zoby Odesláno 22. září 2005 Odesláno 22. září 2005 o prázdninách jsem bydlel v brně na vinohradech. jednoho dne se na parkovišti objevil passat bez interiéru, nárazníků klik a zámků. stál tam asi měsíc. pak jela kolem hlídka, auta si všimla, pak to auto půl dne hlídali, pak přijel maník co to vyfotil, sejmul otisky a pak to odtáhli... podle toho a podlle jedné zkušennosti s měš?ákama bych odchytil nějakou hlídku, že tam stojí auto s vylomeným zámkem a spínačkou a kluci by to měli prověřit a když to budou prověřovat tak si zjistí majitele (otázka je jestli se dostanou do slovenského registru) a pokud budou kluci hodní, tak ti zjistí adresu. v létě jsem dělal na stavbě a na parkovišti nám zavazelo auto se kterým se 14 dní nejezdilo. odchytil jsem měš?áky a ti říkali že auto nic neporušuje, takže ho nemůžou odtáhnout i když nemělo technickou a jediné co pro mě můžou udělat, že mi zjistí majitele a že ho mám požádat, aby si přeparkoval... takže možná není potřeba známosti, ale slušně poprosit hlídku, a třeba pomůžou... Citovat
Bohouš Odesláno 26. září 2005 Autor Odesláno 26. září 2005 No bohužel nic. Čekám zda Marton zjistí adresu majitelky / majitele. Jinak kolem něj chodím jak mlsnej kocour a hlídám ho :) Citovat
Vertex Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 To už tam stojí pěkně dlouho, co? A co s ním udělal cajti, pokud se o něj někdo nepřihlásí? Citovat
Bohouš Odesláno 26. září 2005 Autor Odesláno 26. září 2005 No vzhledem k tomu, že já jsem na policejní stanici byl a vše jim tam oznámil (vypáčený zámek + spínací skříňku) a jen krčili rameny, tak neudělaj nic dokud to někdo nerozmlátí, pak tam daj cedulku, že si to má majitel odstranit a pak to rozeberou vandalové.....:bojim:bojim Citovat
Crack Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI No vzhledem k tomu, že já jsem na policejní stanici byl a vše jim tam oznámil (vypáčený zámek + spínací skříňku) a jen krčili rameny, tak neudělaj nic dokud to někdo nerozmlátí, pak tam daj cedulku, že si to má majitel odstranit a pak to rozeberou vandalové.....:bojim:bojim tak to rozeber ty včas...k někomu to strč a bude...zabírám si zadní sedačky;) Citovat
Bohouš Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Původně zaslal: Crack tak to rozeber ty včas...k někomu to strč a bude...zabírám si zadní sedačky;) bojim bojim :bojim:bojim Citovat
tomyka Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 na stvrtok mi slubili zistit majitela. takze som zvedavy Citovat
Bohouš Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Původně zaslal: tomyka na stvrtok mi slubili zistit majitela. takze som zvedavy Dobrá práce :super:super Citovat
zoby Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 pokud by to dopadlo, potřeboval bych sedačku spolujezdce, nejlépe se stejným potahem jak mám já... a pokud má zatmavený skla, taky bych bral... a pár drobností k tomu Citovat
Kurt Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Původně zaslal: zoby pokud by to dopadlo, potřeboval bych sedačku spolujezdce, nejlépe se stejným potahem jak mám já... a pokud má zatmavený skla, taky bych bral... a pár drobností k tomu Možná to tobě a pár dalším uniklo, ale Bohouš se tady snaží zjistit majitele týhle 205-ky proto, aby mu mohl oznámit, kde je jeho auto, protože předpokládá, že mu chybí. Kdyby jej chtěl rozkrást, tak už to dávno udělal!!! Bohouš 205 GTI: držím palce! Citovat
Crack Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: zoby pokud by to dopadlo, potřeboval bych sedačku spolujezdce, nejlépe se stejným potahem jak mám já... a pokud má zatmavený skla, taky bych bral... a pár drobností k tomu Možná to tobě a pár dalším uniklo, ale Bohouš se tady snaží zjistit majitele týhle 205-ky proto, aby mu mohl oznámit, kde je jeho auto, protože předpokládá, že mu chybí. Kdyby jej chtěl rozkrást, tak už to dávno udělal!!! Bohouš 205 GTI: držím palce! no bohouš říkal že by ho od něj možná i získal,protože když auto nepohřešuje,tak ho asi nezajímá Citovat
Marton Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 chlapi tak vyzera to minimalne musim povedat zaujimavo Majitelkou P205 GTI, ak mam dobre info, je zena vo veku nad 80 rokov ! (mozno je to sposobene tym, ze nad 70 rokov je polovicne poistne na povinnom ruceni) K tejto majitelke som nikde nenasiel ziadne relevantne telefonne cislo (ani v zozname slovak telecomu) takze zostava iba adresa... [upravil dne 29.9.05 Marton] Citovat
Bohouš Odesláno 29. září 2005 Autor Odesláno 29. září 2005 Marton - i adresa je dobrá - pošlu na tu adresu nějakej univerzální dopis s mým kontaktem a uvidíme..... Každopádně děkuji bratrům na Slovensko za pomoc Jo a to auto odtáhnu a poté rozeberu jedině pokud se ho bude chtít majitel zbavit tzn. prodat. Jinak ho budu jen hlídat a čekat [upravil dne 29/9/05 Bohouš 205 GTI] Citovat
zoby Odesláno 29. září 2005 Odesláno 29. září 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jo a to auto odtáhnu a poté rozeberu jedině pokud se ho bude chtít majitel zbavit tzn. prodat. Jinak ho budu jen hlídat a čekat [upravil dne 29/9/05 Bohouš 205 GTI] přesně todle jsem předpokládal že s ním bohouš chce udělat... proto jsem napsal o co mám zájem... Citovat
Kurt Odesláno 30. září 2005 Odesláno 30. září 2005 Původně zaslal: zoby Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jo a to auto odtáhnu a poté rozeberu jedině pokud se ho bude chtít majitel zbavit tzn. prodat. Jinak ho budu jen hlídat a čekat [upravil dne 29/9/05 Bohouš 205 GTI] přesně todle jsem předpokládal že s ním bohouš chce udělat... proto jsem napsal o co mám zájem... OK, uznávám, že moje reakce byla zbytečně příkrá (zdálo se mi, že už porcujete medvěda, který ještě běhá po lese) - omlouvám se! Citovat
Vertex Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Tak jak to vypadá se záchranou? Už máš majitele? Už po těch dílech zrovna z tohodle chudáčka moc netoužím, hlavně, aby byl doma u maminky:( Citovat
Bohouš Odesláno 5. říjen 2005 Autor Odesláno 5. říjen 2005 Majitele mám. Minulý týden jsem mu odeslal dopis, takže uvidíme........ Citovat
Medvěd Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: zoby Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Jo a to auto odtáhnu a poté rozeberu jedině pokud se ho bude chtít majitel zbavit tzn. prodat. Jinak ho budu jen hlídat a čekat [upravil dne 29/9/05 Bohouš 205 GTI] přesně todle jsem předpokládal že s ním bohouš chce udělat... proto jsem napsal o co mám zájem... OK, uznávám, že moje reakce byla zbytečně příkrá (zdálo se mi, že už porcujete medvěda, který ještě běhá po lese) - omlouvám se! Já chci zústat pokud možno vcelku - NEPORCOVAT PLEASE Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.