Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to říkal, s tou policií, dokud z toho nepoteče olej tak policie podnikat nic nebude... Jsou hold v některých věcech pohodáři...

Odesláno

o prázdninách jsem bydlel v brně na vinohradech.

jednoho dne se na parkovišti objevil passat bez interiéru, nárazníků klik a zámků. stál tam asi měsíc.

pak jela kolem hlídka, auta si všimla, pak to auto půl dne hlídali, pak přijel maník co to vyfotil, sejmul otisky a pak to odtáhli...

podle toho a podlle jedné zkušennosti s měš?ákama bych odchytil nějakou hlídku, že tam stojí auto s vylomeným zámkem a spínačkou a kluci by to měli prověřit a když to budou prověřovat tak si zjistí majitele (otázka je jestli se dostanou do slovenského registru) a pokud budou kluci hodní, tak ti zjistí adresu.

v létě jsem dělal na stavbě a na parkovišti nám zavazelo auto se kterým se 14 dní nejezdilo.

odchytil jsem měš?áky a ti říkali že auto nic neporušuje, takže ho nemůžou odtáhnout i když nemělo technickou a jediné co pro mě můžou udělat, že mi zjistí majitele a že ho mám požádat, aby si přeparkoval...

takže možná není potřeba známosti, ale slušně poprosit hlídku, a třeba pomůžou...

Odesláno

No vzhledem k tomu, že já jsem na policejní stanici byl a vše jim tam oznámil (vypáčený zámek + spínací skříňku) a jen krčili rameny, tak neudělaj nic dokud to někdo nerozmlátí, pak tam daj cedulku, že si to má majitel odstranit a pak to rozeberou vandalové.....:bojim:bojim:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

No vzhledem k tomu, že já jsem na policejní stanici byl a vše jim tam oznámil (vypáčený zámek + spínací skříňku) a jen krčili rameny, tak neudělaj nic dokud to někdo nerozmlátí, pak tam daj cedulku, že si to má majitel odstranit a pak to rozeberou vandalové.....:bojim:bojim:bojim

tak to rozeber ty včas...k někomu to strč a bude...zabírám si zadní sedačky;)
Odesláno

pokud by to dopadlo, potřeboval bych sedačku spolujezdce, nejlépe se stejným potahem jak mám já...

a pokud má zatmavený skla, taky bych bral...

a pár drobností k tomu

Odesláno
Původně zaslal: zoby

pokud by to dopadlo, potřeboval bych sedačku spolujezdce, nejlépe se stejným potahem jak mám já...

a pár drobností k tomu

Možná to tobě a pár dalším uniklo, ale Bohouš se tady snaží zjistit majitele týhle 205-ky proto, aby mu mohl oznámit, kde je jeho auto, protože předpokládá, že mu chybí.

Kdyby jej chtěl rozkrást, tak už to dávno udělal!!!

Bohouš 205 GTI: držím palce!:super

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

a pár drobností k tomu

Možná to tobě a pár dalším uniklo, ale Bohouš se tady snaží zjistit majitele týhle 205-ky proto, aby mu mohl oznámit, kde je jeho auto, protože předpokládá, že mu chybí.

Kdyby jej chtěl rozkrást, tak už to dávno udělal!!!

Bohouš 205 GTI: držím palce!:super

no bohouš říkal že by ho od něj možná i získal,protože když auto nepohřešuje,tak ho asi nezajímá:myslim
Odesláno

chlapi tak vyzera to minimalne musim povedat zaujimavo :)

Majitelkou P205 GTI, ak mam dobre info, je zena vo veku nad 80 rokov !

(mozno je to sposobene tym, ze nad 70 rokov je polovicne poistne na povinnom ruceni)

K tejto majitelke som nikde nenasiel ziadne relevantne telefonne cislo (ani v zozname slovak telecomu) takze zostava iba adresa...

[upravil dne 29.9.05 Marton]

Odesláno

Marton - i adresa je dobrá - pošlu na tu adresu nějakej univerzální dopis s mým kontaktem a uvidíme.....

Každopádně děkuji bratrům na Slovensko za pomoc :papa

Jo a to auto odtáhnu a poté rozeberu jedině pokud se ho bude chtít majitel zbavit tzn. prodat. Jinak ho budu jen hlídat a čekat :D

[upravil dne 29/9/05 Bohouš 205 GTI]

Odesláno

Jo a to auto odtáhnu a poté rozeberu jedině pokud se ho bude chtít majitel zbavit tzn. prodat. Jinak ho budu jen hlídat a čekat :D

přesně todle jsem předpokládal že s ním bohouš chce udělat...

proto jsem napsal o co mám zájem...

Odesláno

OK, uznávám, že moje reakce byla zbytečně příkrá (zdálo se mi, že už porcujete medvěda, který ještě běhá po lese) - omlouvám se!:papa

Odesláno

Tak jak to vypadá se záchranou? Už máš majitele?

Už po těch dílech zrovna z tohodle chudáčka moc netoužím, hlavně, aby byl doma u maminky:(

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

OK, uznávám, že moje reakce byla zbytečně příkrá (zdálo se mi, že už porcujete medvěda, který ještě běhá po lese) - omlouvám se!:papa

Já chci zústat pokud možno vcelku - NEPORCOVAT PLEASE

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...