Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vospolok, mam mozna blbu otazku ale mam pred sebou stk a emisnu, novy vyfuk a dve male dierky na rurke pred aj za katalyzatorom...

Co stym, je to treba vymenit novy alebo to staci prsknut zvarom?

A druha otazka ako sa ten kataylzator zhadzuje?Aby som bol presnejsi je mi jasne ze su tam dva srouby ale su tam aj nejake strunky bojim sa ze mi to vyleti a viac to tam nenahodim mam totiz auto len na \"najazdoch\" a valam sa pod autom...

Odesláno

No budem sa snazit to zavarit len otazka ked ho zhodim ci sa nieco nestane, nezblbne elektronika alebo proste volaco...neviem nikde som nevidel tu sondu ze kde to vlastne je

• O 9 let později...
Odesláno

(Partner 2007 1.4  55kw)  Nazdar chlapáci...  po výměně vysypaného katalyzátoru za nový se mi po cca 50km rozsvítila žlutá kontrolka motoru  , tuším lambda sonda problém.  Máte někdo zkušenosti?  Jestli je nový Kat na reklamaci nebo zkusit novou lambdu?  Parťák má najeto 200 000km a lambdy pořád originál.   Díky za odpovědi.   

Odesláno

No a to že má problém Lambda výš nebo tušíš a jak jsi k tomu došel ?  Napíchni to na diagnostiku a pak uvidíš. Ale myslím si že po 200 kkm by měli nárok Lamby odejít.  Otázkou teda taky je jaký jsi dal " nový " katalyzátor " .

Odesláno

Na diagnostiku se chystám tak dám ještě vědět. Katalyzátor je neoriginal za 5000+kč ,originál prý nedostupný.  S lambdou uvidím podle diagnostiky jaká bude hodnota a která vlastně hlásí chybu , před nebo za katem.  

Odesláno

Tak to bude chtít otestovat tu lambdu a kabeláž. Podle chyby to není vada na katalyzátoru.

P.S. tyto chyby lze testovat celkem na jakékoli diagnostice. Možná bude smysluplné si nějakou pořídit domů, ať s tím nemusíš někam jezdit. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...