Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mi to moc praktický nepřijde. 1. mít nálevky v zadní části znamená se vždy přes něco nahnout, tedy se vždy zapatlat, byť jen špínou na víku, která tam vždy bude. Sníh, voda, prach, bordel... případně kombinace všeho, ale nikdy nebude NOVÁ a ČISTÁ. 2. tohle uchycení víka mi taky přijde nepraktické. Už vidím něžnou jemnou ženu, jak kroutí kusem plechu a snaží se dostat zámky do západek, nebo jak si ten kus plechu natočit tak, aby někam mohla...

Prostě není nad to otevřít víko a nálevky mít hezky u vnějších okrajů motorového prostoru. Navíc jsem tam nějak postrádal nálevku na motorový olej a nějak jsem tam neviděl ani nálevku hydro posilovače řízení.

Odesláno

Aha.. no.. jednak neznám... jednak mě to až tak nebere.. tedy reagoval jsem jen na to, co jsem viděl... A zvuk jsem si nepustil... čučim u toho na zajímavější pořady, hehehehe... Dík za upozornění. A i tak mi to přijde děsně nepraktický... ;-)

btw... neměla to takhle umístěný Škodivka??? ;-)) Přinejmenším si vybavuju, že tam bývala brzdovka...

[upravil dne 16.3.2014 16:42 od Edison]

Odesláno

a kdo v dnesni dobe pod tu kapotu vlastne leze ?? jen servismani

na vsechno maj kontrolky nebo ukazatele

ono mi obcas pripadne ze blondynka vola odtahovku uz kdyz na palubce zacne svitit oranzova kontrolka (hladove oko)

EDIT: projdete si obcas nejake forum treba i tohle - dotak na hlasku na display \"water level to low\" 3 dny ceka na odpoved a pak mu nejaky nasrany uzivatel rekne at otevre kapotu a dolije vodu, za 3 dny nove tema s tim samym dotazem od jineho uzivatele

a to beru jako fakt

Guest servisman
Odesláno

Nedá mi to , ale ne každý auto má na každou pí.....kontrolku . Já osobně věřím co vidím a ne co mi bliká na palubce :papa

Odesláno

půlka lidí zdá se nepochopila že bodrý chlapík ve videu mluvil ironicky ... ano, řešení hodné Renaulta ( = na<I> ) :)

Odesláno

ad kontrolky , mercedes ma službu ze pokud mas poruchu zavoláš do servisu klidne ve dve rano a prijede za vama mechanik ii s dilama... volala pani ze je v modranech a sviti ji kontrolka baterky a nejde nastartovat, tak kluci vzali novej akumulator který vyzvedli po ceste na chodove a dojeli k pani, no ony byli ko baterky v kličku :D

Odesláno

Nojo, no.. Já holt na chlapy nejsem... Sledoval jsem auto... To kdyby tam byla nějaká pěkná modelka.... ;-) Zase by bylo vcelku fuk, co a jak říká... žejo.... ;-)))

Odesláno

co se divite vzdyt je to smart

on snad ani nema vypustak na olej , ten se proste pres merku vysaje .

jinak ta zadni naprava je docela slozita , jsem zvedavy kolik vydri

jeste je i omezeni nalozeni do kufru , mam dojem ze na 100kg , u smartu jsme dali sud piva a trochu v tom kruplo (viko nad motorem )

ale pokud to bude tak svizne a obratne jak smart , tak to bude zajimave vozitko :D

jinak kdyz kangoo muze byt mercedes tak i mercedes/smart muze byt renault (doufam ze i cena bude nizsi )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...