Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ted koukám na elit, a 406 měla v 80 kw ty samý poloosy co mám já 24 zubů do převodovky a ta 79 kw měla už 37 zubů a to potřebuju

[upravil dne 17/3/14 19:29 od KarelHDI]

• O 3 týdny později...
Odesláno

pokračuje pomalu :D oproti původnímu očekávání je všechno jinak, ale už to snad dotáhnu do konce... držák převodovky mám vyrobenej, ještě upravit držák na poloosu, aby se nekřížila a byla v ose,, nenašel jsem zádný, který by šel použít bez úpravy, teď řeším spojku, jak je to dělaný na dvouhmotu, tak musim udělat pár úprav, musim vystrčit setrvák víc do převodovky a pak navrtat čidlo otáček a upravit startér, snímání rychlosti mám hotový a pak nakonec ty poloosy udělat a pak už to snad bude ,, ale vždycky mě tam něco překvapí :D

Odesláno

Karel

až to všechno upravíš a sešteluješ :mrk, tak auto v servisu neopraví, protože tomu nebudou rozumnět, nebudou pasovat přípravky atd., stojí ti to za to?? ;)

Odesláno

no do servisu jsem nikdy nejel :D ,, chudák i ten, kterej by to třeba odemě koupil :D ale tak teď je blbý že mi s tim nikdo neporadí, co mám použít a co jak udělat ale když to bude hotový, tak už vim co jsem kde použil :)

Odesláno

o těch závodech jsem taky přemýšlel :D ale mám skoro celý auto vytlumený a to už taky něco stálo, bych to musel servat, abych byl lehkej :D a tak nějak chci, aby to trochu vypadalo až to dodělám.. spíš něco jinýho postavit třeba na kraviny :D mám teď Káčko a to má 850 kg a to je docela ve výbavě :D ,, tak to všechno vyndat a dát jinej motor a to by bylo zajímavý třeba, hlavně to bylo za pár korun, tak by mě tolik nemrzelo, až bych to někde rozbil třeba

Odesláno

no pokud tohle vsechno clovek dela kvuli tomu, aby mel tezsi prevod (navic sestku), tak ja bych radsi sel tou nejjednodussi cestou - dal bych vetsi gumy - i za cenu, ze to neni zapsany v TP.

Odesláno

Když se spočítají hodiny, které se tím stráví, a přidá se ještě pracovní čas na vydělání peněz, kolik to bude stát, a přidá se částka, o kterou auto ztratí hodnotu, tak je určitě jednodušší jezdit pomaleji.

[upravil dne 16.4.2014 14:03 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...