Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, potřeboval bych poradit :) .. mám 6 kvalt z C5 2.0 HDI RHR (100kw) chci to dát na 206 2.0 hdi :) ... ale potřeboval bych tam ten převod plastovej na snímání rychlosti, na převodovce je místo toho mechanismu plastová záslepka, když jí sundám, tak ten snímač z mojí 5Q převodovky pasuje přesně na ten 6Q , ale v převodovce chybí ten plastovej převod , z 5Q tam dát nejde, musel by mít větší průměr( ten béžovej na fotce ), tak by mě zajímalo v jakym autě to je takhle řešený, abych si ten převod mohl koupit a dát to tam, někde to tak bejt musí ne? jinak by na tý převodovce nebyla příprava na ten snímač, nebo se pletu? počítám že když se pujdu zeptat do Peugeotu nebo Citroenu na ten převod, tak první co po mě budou chtít, bude VIN auta ze kterýho to má bejt a to já právě nevim :/

post-36184-14109636273548_thumb.jpg

Odesláno

škoda, a jak je tam řešený snímač otáček kliky? já na 206 ho mám na převodovce a tady na tý neni, tak ho tam budu muset navrtat, nebo je nějaká verze, kde to bylo na převodovce taky?

Odesláno

jasný, tak snad seženu ten převod plastovej na snímač, ještě teda musim vyřešit poloosy, ten 6Q má 37 zubů a ty moje maji 24 tak přendat vnitřní klouby z něčeho jinýho, řazení s lanovodama jsem vyndal ze 607, je trošku větší, ale to se snad podá :)

Odesláno

ještě bych potřeboval lamelu spojkovou, to má taky jiný zuby určitě, klidně sjetou, nechal bych tam nanejtovat buď HDS nebo keramiku aby to neklouzlo :)

Odesláno

tak u 607 s tim nebude problém :) poloosy pujdou, řazení půjde, spojka taky, tam to pujde oproti mojí 206 kde to vypadá, že mi pujde použít akorát startér a jinak nic :D

já už to tady jednou nějak řešil a ptal jsem se jestli to někdo dělal, ale myslim, že nikdo nic moc nevěděl a já se do toho taky pak nepouštěl, ale nedalo mi to :D .. pamatuju si že mi sem někdo chytrej psal, že je kravina, šestku to auto neutáhne :D, to auto má 100 kw (zatím, plánuju víc) a 1145kg :D

[upravil dne 16/3/14 08:07 od KarelHDI]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...