Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já vím, že jsem

1. protivnej,

2. nic mi do toho není.

Ale stejně se chci zeptat na vyúčtování srazu. A na klubovém účtu stále nebyla odečtena podpora srazu, to nebude vyplacena?

Odesláno

Sraz skončil cca 70Kč v plusu, podpora nebyla zatím vyplacena, jelikož cca podpora je cena benzínu pro organizátory. Konkrétní čísla musí dodat předseda ;)

Odesláno

ad 1. nejsi ;)

ad 2. proč by nebylo, máš právo se na to ptát ;)

Předseda byl ted 14 dní pracovně přetížen, zítra bude vyúčtování v sekci pro řádné členy :papa

Odesláno

Peta: Je v pořádku, že se na to ptáš, je to i má chyba, že vyúčtování není zveřejněno, ač jsme jej měli prakticky ihned po srazu.

K tomu odečtu podpory, my to tak neděláme, že bychom z účtu někam tu podporu posílali. Zahrnujeme ji do celkových financí srazu. Samozřejmostí je poté proplacení nákladů organizátorům, to ještě nebylo učiněno, jak naznačil ChouLu.

Odesláno

Pravda, pravda... Týká se to hospodaření klubu a do toho mají právo nahlížet pouze řádní členové... Ale stát se řádem přeci není problém ;)

Odesláno

Jsou to informace o hospodaření klubu a ty by měli vidět výhradně řádní členové, tedy ti, co se o klub více zajímají a mají právo něco měnit.

Nejsem si 100% jist, ale o zveřejňování vyúčtování srazů není ve stanovách nic napsáno. Tudíž je naší dobrou vůlí, že jej vůbec zveřejňujeme. ;) Stejně tak transparentní účet, ten taky mít nemusíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...