Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

S letníma Continentalama (myslím Sport Contact 2) o stejném rozměru jsem nad míru spokojen. Zatím mají najeto 32tkm a zbývá ještě cca 4,5 - 5mm vzorku.

Zato ty zimní TS830 na 15\", to jsou strašný sráče... Klouzají jak hrom a vydržely jen něco přes 20tkm, teď už mají pod 4mm. A na rozdíl od těch letních se nerovnoměrně sjíždějí.

Odesláno
S letníma Continentalama (myslím Sport Contact 2) o stejném rozměru jsem nad míru spokojen. Zatím mají najeto 32tkm a zbývá ještě cca 4,5 - 5mm vzorku.

Zato ty zimní TS830 na 15\", to jsou strašný sráče... Klouzají jak hrom a vydržely jen něco přes 20tkm, teď už mají pod 4mm. A na rozdíl od těch letních se nerovnoměrně sjíždějí.

Contrinentalky uz nikdy vice měl jsem jen ty co jsem koupil s autem ale zdalili se mi nejak hlucne a pravda dost se sjizdeji

Odesláno

Od loňska mám GoodYear Eagle F1 Asymetric 2 a plná spokojenost. V této verzi 2 je dělají už i se zesílením 94, což musí podle TP na 308 být.

Měl jsem CSC3, ale nikdy více, za chvíli jsou ojeté.

[upravil dne 13/3/14 20:31 od matii]

Odesláno
Od loňska mám GoodYear Eagle F1 Asymetric 2 a plná spokojenost. V této verzi 2 je dělají už i se zesílením 94, což musí podle TP na 308 být.

[upravil dne 13/3/14 20:31 od matii]

jj ze tam musi byt 94 s tim pocitam. A ty CSC3 zmizely opravdu rychle

Na tebe jsem si zrovna vzpomel loni jsi daval nove gumy to jsi tady psal. Tak jsem byl zvedavý jaka je spokojenost. O tech jsem stejnych jaky jsem taky uvazoval. ale porad koukam a hledam a porovnavam.

[upravil dne 13/3/14 21:26 od semik11]

Odesláno
a na číslo 94 jste přišli jak??:myslim

Tak tak, znamená to zesílenou bočnici respektive hmotnostní index. chceš-li.

stopáž 2:32

:papa

[upravil dne 14/3/14 19:06 od matii]

Odesláno

Já bych si je dal klidně i znova, kdyby stála jedna guma do 3000. Sjíždí se fakt dost rychle.

a co te v tom brani. Co jsi na nich videl tak sveleho ze by jsi do nich sel znovu.:o www.pneumatiky.cz/Pneumatiky-Osobni-Letni/225-45-17?m%5B50656%5D=on&s%5BW%5D=on&h%5B94%5D=on&rf%5Bne%5D=on&f=1570&t=5733

Myslim si ze jsou i lepsi gumy:super

[upravil dne 14/3/14 20:35 od semik11]

Odesláno

Neřekl bych skvělého, ale v porovnání s GoodYear, které jsem měl při koupi na 207 nebo s Michelin Energy Saver jsou to pořád nadprůměrné gumy. V zatáčkách drží dobře, spotřeba je taky OK, jen nadměrné sjíždění mluví proti.

Odesláno
Neřekl bych skvělého, ale v porovnání s GoodYear, které jsem měl při koupi na 207 nebo s Michelin Energy Saver jsou to pořád nadprůměrné gumy. V zatáčkách drží dobře, spotřeba je taky OK, jen nadměrné sjíždění mluví proti.

Ono taky záleží jaký typ porovnáváš. Pochybuji, že jsi na 207 měl GY Eagle :myslim

Tady malý test rozměru o kterém se diskutuje z loňského roku:

TEST

Test v Cz

[upravil dne 15/3/14 08:58 od matii]

Odesláno

Mno já si myslím, že vzhledem k tomu, že ty naše 308 nejsou žádné sportovní náčiní - a motoricky už vůbec ne - že je to skoro jedno.:) Samozřejmě v rámci značkových pneu.

Odesláno

Nějaký rozdíl v rámci desetin tam asi bude. Kdysi jsem měl (a asi někde pořád mám, jen nevím kde) velký test letňáků v tomhle rozměru z Auto Tipu. Co se týče kombinace životnost-spotřeba-cena tam perfektně vycházela Fulda. Jinak to je pořád slušná guma, které bych se opravdu nebál.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...