Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Servis po koupi ojetiny

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Co by se mělo všechno servisovat po koupi ojetiny 307 sw 1.6 HDi 79kW 2004, na tacháči 120000km. Pravděpodobnost stočení není moc vysoká a i kdyby, nebude to nijak výrazné (a proč by to někdo stáčel např. o 30). Je to od 1. majitele a má docela bohatou servisní historii (přikládám graf).

Tak mě zajímá, co si mám v sevisu kromě rozvodů a oleje nechat udělat.

post-52949-14109635940922_thumb.jpg

Odesláno

Filtry samozřejmě. Pokud věříš stavu kilometrů, koukni do příručky na stodvacetisícovou údržbu, tam je přesně popasné co se má měnit, připadně kontrolovat.

Odesláno

Jak bylo psáno: Rozvody, filtry. Já bych ještě dodal brzdy - zkontrolovat kotouče a destičky. Ostatní záleží na stavu. Pokud někde něco klepe, zjistit, co to je a vyměnit.

Odesláno

Tak jak Pisou výše je ještě spousta věci my tomu v práci říkáme celkový servis. Jen zkontroloval bych zhavice, baterii, brzdovka by se mela měnit po dvou letech i chladici kapalinu doporučujeme vyměnit atd.

Klidně i olej v převodovce.

Při kontrole brzd i vůle a optrebeni podvozku.

Prostě celková prohlídka.

Odesláno

Jestli to má servisku, tak si to ověř rovnou tam, jestli to sedí. U rozvodů bývá max 10let, tak pokud nebyly měněné, tak tě to stejně nemine.

Dej to prohlídnout, až bude nějaká jarní akce do Peugeota za pár korun, a neboj, oni ti to prolezou, aby něco našli :)

Návštěvník
Odesláno

Tak díky za rady. Vezmu to asiz gruntu. Sice to bude větší počáteční investice, ale snad bude chvíli klid.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...