Návštěvník Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Co by se mělo všechno servisovat po koupi ojetiny 307 sw 1.6 HDi 79kW 2004, na tacháči 120000km. Pravděpodobnost stočení není moc vysoká a i kdyby, nebude to nijak výrazné (a proč by to někdo stáčel např. o 30). Je to od 1. majitele a má docela bohatou servisní historii (přikládám graf). Tak mě zajímá, co si mám v sevisu kromě rozvodů a oleje nechat udělat. Citovat
Stejsn Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Filtry samozřejmě. Pokud věříš stavu kilometrů, koukni do příručky na stodvacetisícovou údržbu, tam je přesně popasné co se má měnit, připadně kontrolovat. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Jak bylo psáno: Rozvody, filtry. Já bych ještě dodal brzdy - zkontrolovat kotouče a destičky. Ostatní záleží na stavu. Pokud někde něco klepe, zjistit, co to je a vyměnit. Citovat
Hafity Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Chlapi, když mu radíte filtry, tak jste k tomu měli zmínit i oleje.... Citovat
Stejsn Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Přečti si napřed jeho původní příspěvek, celý až do konce. Citovat
Hafity Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Tak to se omlouvám, tak krátkej příspěvek a já ho nedočetl.... Citovat
Chip Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Tak jak Pisou výše je ještě spousta věci my tomu v práci říkáme celkový servis. Jen zkontroloval bych zhavice, baterii, brzdovka by se mela měnit po dvou letech i chladici kapalinu doporučujeme vyměnit atd. Klidně i olej v převodovce. Při kontrole brzd i vůle a optrebeni podvozku. Prostě celková prohlídka. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Tak jak píše Chip a ostatní výše já třeba ještě nechával kontrolovat přes diagnostiku jak jsou na tom vstřiky a kdy naposledy regeneroval FAP... Citovat
Agrafik Odesláno 7. březen 2014 Odesláno 7. březen 2014 Jestli to má servisku, tak si to ověř rovnou tam, jestli to sedí. U rozvodů bývá max 10let, tak pokud nebyly měněné, tak tě to stejně nemine. Dej to prohlídnout, až bude nějaká jarní akce do Peugeota za pár korun, a neboj, oni ti to prolezou, aby něco našli Citovat
Návštěvník Odesláno 8. březen 2014 Odesláno 8. březen 2014 Tak díky za rady. Vezmu to asiz gruntu. Sice to bude větší počáteční investice, ale snad bude chvíli klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.