Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
muzes :), odjezd vypada dost temne :)

ale nejlepsi je, jak nataci Adraj :D

Tak když to chceš veřejně, na videa je machr Ozzy, nejenom na ty videa. :roll:D Ještě, aby nebyl temný, když byla tma. :D

Odesláno
Rado tahle :D:D:D

jj to je opravdu reprezentativni foto clena Peugeot Clubu :D:papa

Odesláno

:D :D :D :D

Tak Přírustku, a ještě členství :P

Fotky ze zrcadla budou, já doufám, že to dneska stihnu. Mám teď doma nemocnou zvěř a prostě nestíhám absolutně nic. Potřebovala bych abych po práci měla dalších 24hodin volna :D

Odesláno

Pochlub se Scratchi, tady mi to nevadi tolik jako kdyz to nekdo hodi na Facebook a jeste me tam oznaci...

[upravil dne 4/3/14 08:27 od StibTo]

Odesláno

No já nevim co kde koluje, já jen šla otevřít klukům, když si zahodili klíče do baráku a zůstali zamčeni před barákem :cool::D

A co se týká Chouloňovo čiči, tak to je nápis na mojí mikině - když sme byli na obědě a Hurvajz na mě dělal čiči, tak sem vůbec nechápala o co go :D

Ad označování - v tom sem zcela nevině :):papa

Odesláno

byl tam jistý člověk,kterého nenapadlo opravdu nic lepšího,než při zavírání dveří vhodit klíče dovnitř:(. Bohužel byl jediný,kdo je měl u sebe,teda chvilku. Museli jsme volat Goldinku. Když nám přišla otevřít,přírustek to vzdal a šel spát. No a jak odcházeli,tak vidím jak klíče opět letí dovnitř. No nezabili by ste ho?:D

Co měla na sobě Goldinka si nějak nevybavuju:D

[upravil dne 4/3/14 08:22 od adraj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...