JoHoneK Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Ahojte zhaním nějakého dobrého automechanika kolem Čáslavi. Mám problém s motorem u peugeota 406 2.0 HDI už si nevím rady. Vystřídal jsem asi tři automechaniky a každý mi říkal něco jiného. Dal jsem už do toho pár tisíc korun a stále to dělá problémy a finančně nejsem už na tom nejlíp. Jinak co dělá motor zvuk to má jak traktor ale to u deaslu je asi normální ale motor mi chce vyskočit má strašné otřesy. Má špatný volnoběh, a když tomu člověk šlápne a rychle pustí plyn tak jako kdyby se zahltil. Dělá to jen při volnoběhu jinak, když jedu na dvojku a víše tak už je vše v pohodě. Nejsem automechanik chtělo by se na to kouknou můžete mi někoho doporučit, kdo se vyzná v motorech nechci už jen tak vyhodit zase peníze Děkuji Citovat
pethrd2312 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 urcite by to chtelo diagnostiku,muze to delat X vecí - podle tech otresu co pises,tak pokad jsem to pochopil,tak jen v \"zaprahu\" to je ok , to muze byt cerpadlo,vstriky,lambda,vaha vzduchu , nebo taky silentbloky motoru apod.. nebo co trebas preskoceny rozvody o zoubek ?... urcite sem dej víc info co a jak a kde a proc - poprípade nejaky to videjko.. Citovat
oddie Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Neraďte blbosti, když nevíte, o čem píšete. HDi nemá žádnou lambdu, na co by tam asi tak byla, jaký je princip fungování dieselu a na co slouží u benzíňáku lambda?! Jaký vliv by asi tak měla mít váha vzduchu na tvrdý chod motoru??? A na synchronizaci vačky a klikovky jsou na obojím snímače a ŘJ si to hlídá, jestli vzájemná poloha sedí, navíc motor přeskočený o zub by ve vyšších otáčkách nejel už vůbec. Citovat
P607Olda Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Předpokládá, že čipování ani odstraněný FAP nemáš, v takovém případě bych neradil. Bydliště máš Rýmařov. Je tedy pravděpodobnost, že tu trasu z Čáslavi jezdíš. Takže zavolej do Zábřeha 583 411 572 a domluv si termín a až pojedeš, tak se tam stav. [upravil dne 2.3.2014 09:24 od P607Olda] Citovat
JoHoneK Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Auto jsem nečipoval. Jezdím trasu časlav Rýmařov každých 14 dni tak tam zavolám a domluvím se moc děkuji Jinak video vam tady mužu dat ale jak říkám jen to skáče a rachotí nevím jestli to něčemu pomůže. Citovat
oddie Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Video je k ničemu, je potřeba vidět to naživo + diag, jak chyby, tak měření parametrů za běhu, co se tam vlastně děje. Citovat
straki007 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 A sviti ti kontrolka MIL (kontrolka diagnostiky)??? Citovat
JoHoneK Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 nic mi nesvití. Dneska jsem mel problem za studena mi nereagoval plyn mohl jsem ho sešlápnout až na podlahu a nic to nedělalo až po chvilce se to chytlo a zase vše fungovalo v pohodě. Jsem z toho nešťastný Citovat
oddie Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Co jde z výfuku na ten nepravidelný volnoběh? Citovat
JoHoneK Odesláno 3. březen 2014 Autor Odesláno 3. březen 2014 Když je to studeny tak bilý spiše došeda kouř jinak po zahřáti je to čisté Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.