Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte zhaním nějakého dobrého automechanika kolem Čáslavi. Mám problém s motorem u peugeota 406 2.0 HDI už si nevím rady. Vystřídal jsem asi tři automechaniky a každý mi říkal něco jiného. Dal jsem už do toho pár tisíc korun a stále to dělá problémy :( a finančně nejsem už na tom nejlíp. Jinak co dělá motor zvuk to má jak traktor ale to u deaslu je asi normální :) ale motor mi chce vyskočit má strašné otřesy. Má špatný volnoběh, a když tomu člověk šlápne a rychle pustí plyn tak jako kdyby se zahltil. Dělá to jen při volnoběhu jinak, když jedu na dvojku a víše tak už je vše v pohodě. Nejsem automechanik chtělo by se na to kouknou můžete mi někoho doporučit, kdo se vyzná v motorech nechci už jen tak vyhodit zase peníze Děkuji

Odesláno

urcite by to chtelo diagnostiku,muze to delat X vecí - podle tech otresu co pises,tak pokad jsem to pochopil,tak jen v \"zaprahu\" to je ok , to muze byt cerpadlo,vstriky,lambda,vaha vzduchu , nebo taky silentbloky motoru apod.. nebo co trebas preskoceny rozvody o zoubek ?... urcite sem dej víc info co a jak a kde a proc - poprípade nejaky to videjko.. :)

Odesláno

Neraďte blbosti, když nevíte, o čem píšete. HDi nemá žádnou lambdu, na co by tam asi tak byla, jaký je princip fungování dieselu a na co slouží u benzíňáku lambda?! Jaký vliv by asi tak měla mít váha vzduchu na tvrdý chod motoru??? A na synchronizaci vačky a klikovky jsou na obojím snímače a ŘJ si to hlídá, jestli vzájemná poloha sedí, navíc motor přeskočený o zub by ve vyšších otáčkách nejel už vůbec.

Odesláno

Předpokládá, že čipování ani odstraněný FAP nemáš, v takovém případě bych neradil.

Bydliště máš Rýmařov. Je tedy pravděpodobnost, že tu trasu z Čáslavi jezdíš. Takže zavolej do Zábřeha 583 411 572 a domluv si termín a až pojedeš, tak se tam stav.

[upravil dne 2.3.2014 09:24 od P607Olda]

Odesláno

Auto jsem nečipoval. Jezdím trasu časlav Rýmařov každých 14 dni tak tam zavolám a domluvím se :) moc děkuji Jinak video vam tady mužu dat ale jak říkám jen to skáče a rachotí nevím jestli to něčemu pomůže. ;)

Odesláno

nic mi nesvití. Dneska jsem mel problem za studena mi nereagoval plyn mohl jsem ho sešlápnout až na podlahu a nic to nedělalo až po chvilce se to chytlo a zase vše fungovalo v pohodě. Jsem z toho nešťastný :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...