Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rat dveře   

1. 1. Rat dveře

• Ano je to zajímavé
      3
    • Ne bude to hnus
      20

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

KingSpade: To nenapadlo, že to je přestříkaný bezbarvým lakem. Když to poleju kyselinou, tak podle mě do dvou let tam musí být díry. :myslim Ale pokud se to tedy přelakuje ...

Ale ten nápad se mi nelíbí. Jedině snad mít celou karosérii RAT, pak si nechat přepsat barvu v TP :D

Odesláno

Tak viděl jsem nějaký fotky, kde celé auto v tomto stylu bylo zajímavé a koukatelné, ale jedny dveře, to se mi nezdá. I když teď řeším blatníky, tak bych si mohl dát RATníky :D.

Odesláno

Ty jo na starým fáčku jsem měl kdysi takový krásný RATprahy a RATlemy a já blbec jsem to pořád snažil opravovat....dneska bych byl s takovým autem RATking :D

Ale ta 205ka jako celek není špatná, zvlášť ty drny s trávou v kastli jsou super :D Ale v tvém případě by to asi nevypadalo zrovna tak jako ta 205, musel by jsi přidat :)

[upravil dne 28/2/2014 12:51 od Driver]

Odesláno

kruciš chlapi :D psal sem že mam dvoje dveře červený .... tudíž by nebyly jen jedny dveře, a k tomu bych přidal např blatnik levej aby ladil k tem dveřim a na druhy straně bych něco vykoumal :P ..

[upravil dne 2/3/14 09:41 od Háček]

• O 3 týdny později...
Odesláno

Hele,kdyby jsi byl schopen to rozšiřit nějak takhle, to by možna potom i sedělo :)

A rozhodně je to jen povrchova rez, pokud spravně se ošetři- žadne diry nehrozeji :)

post-41664-14109636339695_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...