Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ještě ne... Dneska jsem tam hodil letní ALU... :-) hned to vypadá líp , zítra udělám foto.. Jinak přítelkyně stím nechce jezdit , protože tam nefunguje ten otáčkoměr .... a ona na něj musí koukat :D . Jinak se na to koukal dneska jiný mechanik a říkal mi , že je to určitě těsnění pod hlavou , že by to vyměnil i s komplet rozvodama a vycházelo by to cca kolem 6000,-... :roll

Odesláno

takhle začne po 100tiskm chcát každej motor, měnit kvůli tomu motor nemá cenu tím moc neušetříš, radši to nech udělat, ta cena je dobrá na to že je to i s rozvodama

Odesláno

Pořád nad tím přemýšlím.. Asi to nechám až někdy napodzim.. Přece jenom , to auto je v pěkným stavu , tak by si to zasloužilo..

Jinak dnes jsem dal jiný relátko na palivový čerpadlo , tak snad už mi nikdy jen tak ze srandy nezdechne... :roker

Odesláno

Tak jsem zjistil , že rozvody nebudu muset měnit , dělaly se ve 160 000 a to v roce 2008 a teď to má najeto lehce přes 200 000 , takže nechám udělat jenom to těsnění pod hlavou s guferkama atd.. :)

Odesláno

Kde já jsem jenom četl, že rozvody se mění

a) po nájezdu určitých km

nebo

b) po určitém časovém období (tuším 5 let)

Že by pryžový rozvodový řemen nestárl?

Odesláno

Já si taky myslím , že těch 10 let nebo 100 tisic km :) jsem zatím ještě student, takže vyměním jen to těsnění a kdyby řemen vypadal nějak narušeně, nebo se jim tam něco nelíbilo , tak určitě nechám vyměnit i rozvody..

Odesláno

Jinak jsem si všiml , že levý přední blatník trošku rezne.. Bylo tam hrozně vody a bahna pod barvou , nevíte někdo jakým nejlepším způsobem bych to měl ošetřit ? :myslim

post-50688-14109636001391_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...