Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vyskusane na niekolkich autach (20) s adapterom z ebay ELM327, na mojej 406 HDI r.v.2000 funguje, funguje na viacerich autach po roku 2000, ale nefungovalo opel vectra 2002, renault megane cabrio 2006.

Odesláno

Taky tuto aplikaci mám, ale nevím co přesně by si chtěl vědět? Jo funguje to a dělá to co má, ale zatím jsem to zkoušel jen na jednom autě a problém jsem nezaznamenal.

Odesláno
Taky tuto aplikaci mám, ale nevím co přesně by si chtěl vědět? Jo funguje to a dělá to co má, ale zatím jsem to zkoušel jen na jednom autě a problém jsem nezaznamenal.

Tebe to ide aj na tvojom co mas v popis?

Odesláno

za tyden ? a ja uvazoval ze koupim tablet a nacpu ho do auta ;-) nebo uz delaji i autoradia s android systemem ... co je hezke ale neprakticke k tomuto vyuziti ;-)

jinak aplikace je to dobra :-) a cas od casu zkouknu zda nemam nakou chybku v aute...

Odesláno

Nojo, ale co z toho? Jednak to na tvým autě nepůjde a když tak těch live hodnot bude sakra málo a koukat na další Tachometr a otáčkoměr brzy omrzí. A chyba u 406? Za těch cca 150 tis. mi diag. motoru nevyskočila ani jednou... jen Bagy, ABS... a to tímhle nenačteš :D

... vlastně jednou jo, když buchla hadice od turba, ale to jsem tak nějak tušil v čem bude chyba :aut Nicméně je fakt, že ve volné chvíli se na tom dají hrát Angry Birds :papa

[upravil dne 19/2/14 23:11 od koblih69]

Odesláno

Chcel by som tým predchádzať problémom, minule mi zasvietila kontrolka ABS a následne ESP pri jazde. Následne vypísalo akúsi hlášku ktorú si nepamätám a kým som došiel do servisu, na dia tak z toho bol pokles napätia. stalo sa mi to cez veekend a servis zavretý.

Odesláno

je mozne cez tuto \"diagnostiku\" pozriet zaplnenie FAP-u?

po pripade ked sparujem OBD2 ELM 327 cez Bluetooth s notebookom tak sa viem na to pozriet v PP2000?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...