plac Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak funguje spínač na vyhřívání zadního okna, zda má zůstat zacvaklý jako varovný světla nebo jestli v tom má jenom cvaknout, nebo kde lze sehnat nový, děkuji Citovat
MilanF1 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Vítej na klubu. Nezůstává zacvaknutý, ale pokud je vyhřívání zapnuté, svítí (pokud máš zapnutá světla, je světlo po zapnutí výraznější). Vypínač mám doma jeden navíc, kdybys náhodou chtěl. Citovat
plac Odesláno 18. únor 2014 Autor Odesláno 18. únor 2014 mě přijde že svítí pořád stejně jenom slyšim jak cvakne relátko, ale nevim jak poznat zda to je zaplý nebo ne, když mi nesvítí nikde žádná kontorlka Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 kontrolka by mela byt bud na palubce, nebo primo ve vypinaci, a jak zjistit jestli funguje ?? jednoduse, bud zarovku mezi kontakty na okno, nebo kdyz okno namrzne tak se musi rozpustit Citovat
koblih69 Odesláno 18. únor 2014 Odesláno 18. únor 2014 Źárovka mezi kontakry (resp. měřák) ti řekne jeslti máš napětí na konektorech skla. Pokud bude chyba v kresbě samotné tak bohuže ne. Takže připojit na přívody skla - zapnout výhřev a pokud tam je napětí a přesto sklo nerozmrazuje tak musíč hledat porušení té kresby na skle. Na to potřebuješ měřák. Když nejdou jen některé \"linky\" tak bývá někde prodřená vrstva třeba od převážení nějakého nákladu. Pokud nejde nic a napětí na přívodu je bývají někdy zoxidované přívody. A´t už je to jedno nebo druhé tak se do dá opravit vodivým lakem. Citovat
EronixHD Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Mně všechno funguje, ale zase mi nevyhřívá celý okno asi tak do půlky.. Citovat
kovy_s Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Může to být i vadné relátko , mně na 106 taky cvakalo při zmáčknutí a okno stejně nevyhřívalo ... Jinak když na to tlačítko zmáčkneš určitě si musíš všimnou , že se víc rozsvítí - zkuš to ve tmě Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Mně všechno funguje, ale zase mi nevyhřívá celý okno asi tak do půlky.. Proč to tak je máš popsané v mém příspěvku - je poškozená kresba... pokud nezvládneš sám můžeme se na proměření domluvit. Citovat
EronixHD Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Dokážu jen sem nevěděl že to jde změřit... Jinak bych už to měl hotový. Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Ta vrstva je normálně vidivá , takže když to budeš dělat s citem abys to nepoškrábal můžeš měřit dosyta. Nicméně často je to přerušení vidět i při podrobné prohlídce. Citovat
EronixHD Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Kouknu na to.. jinak když dam minus na kostru a plusem stačí dotýkat pruhu ? Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Nemusíš měřit je to většinou vidět pouhým okem Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Já měřím odpor. Napřed oba přívody, pak jeden fous dám na cca 1/4 té vodorovné čáry a druhej na 3/4 měly by mít všechny stejně. Pokud nemají tak je to podezřelé a začínám hledat. Buď koukám a nebo když to není vidět tak si to rozdělím na poloviny a ty porovnávám... Citovat
Guest servisman Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Stačí míti zamlžený okno a zapnout ohřev a vidíš který nehřeje , mne tak nehřály asi 3 linky . Koupil sadu a opravil ,pak bylo vše funkční. Citovat
koblih69 Odesláno 19. únor 2014 Odesláno 19. únor 2014 Pokud jsi v tom vezl něco co ti prodřelo 2 mm díru tak to uvidíš, ale pokud je to vlasová prasklina a ještě něčím zašpiněná tak to nenajdeš... Citovat
Stroza2 Odesláno 16. březen 2014 Odesláno 16. březen 2014 Může to být i vadné relátko , mně na 106 taky cvakalo při zmáčknutí a okno stejně nevyhřívalo ... Jinak když na to tlačítko zmáčkneš určitě si musíš všimnou , že se víc rozsvítí - zkuš to ve tmě A které relátko to je? Cvaká, kontrolka svítí, ale výhřev (ofuk v mém případě) je mrtvý Citovat
plac Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 a nemůže to dělat jenom pojistka? ale to by zas asi to relátko necvakalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.