Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak funguje spínač na vyhřívání zadního okna, zda má zůstat zacvaklý jako varovný světla nebo jestli v tom má jenom cvaknout, nebo kde lze sehnat nový, děkuji

Odesláno

Vítej na klubu.

Nezůstává zacvaknutý, ale pokud je vyhřívání zapnuté, svítí (pokud máš zapnutá světla, je světlo po zapnutí výraznější).

Vypínač mám doma jeden navíc, kdybys náhodou chtěl. ;)

Odesláno

mě přijde že svítí pořád stejně jenom slyšim jak cvakne relátko, ale nevim jak poznat zda to je zaplý nebo ne, když mi nesvítí nikde žádná kontorlka

Odesláno

Źárovka mezi kontakry (resp. měřák) ti řekne jeslti máš napětí na konektorech skla. Pokud bude chyba v kresbě samotné tak bohuže ne. Takže připojit na přívody skla - zapnout výhřev a pokud tam je napětí a přesto sklo nerozmrazuje tak musíč hledat porušení té kresby na skle. Na to potřebuješ měřák. Když nejdou jen některé \"linky\" tak bývá někde prodřená vrstva třeba od převážení nějakého nákladu. Pokud nejde nic a napětí na přívodu je bývají někdy zoxidované přívody. A´t už je to jedno nebo druhé tak se do dá opravit vodivým lakem.

Odesláno

Může to být i vadné relátko , mně na 106 taky cvakalo při zmáčknutí a okno stejně nevyhřívalo ... Jinak když na to tlačítko zmáčkneš určitě si musíš všimnou , že se víc rozsvítí - zkuš to ve tmě :papa

Odesláno
Mně všechno funguje, ale zase mi nevyhřívá celý okno asi tak do půlky..

Proč to tak je máš popsané v mém příspěvku - je poškozená kresba... pokud nezvládneš sám můžeme se na proměření domluvit.

Odesláno

Ta vrstva je normálně vidivá , takže když to budeš dělat s citem abys to nepoškrábal můžeš měřit dosyta. Nicméně často je to přerušení vidět i při podrobné prohlídce.

Odesláno

Já měřím odpor. Napřed oba přívody, pak jeden fous dám na cca 1/4 té vodorovné čáry a druhej na 3/4 měly by mít všechny stejně. Pokud nemají tak je to podezřelé a začínám hledat. Buď koukám a nebo když to není vidět tak si to rozdělím na poloviny a ty porovnávám...

Guest servisman
Odesláno

Stačí míti zamlžený okno a zapnout ohřev a vidíš který nehřeje , mne tak nehřály asi 3 linky . Koupil sadu a opravil ,pak bylo vše funkční.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Může to být i vadné relátko , mně na 106 taky cvakalo při zmáčknutí a okno stejně nevyhřívalo ... Jinak když na to tlačítko zmáčkneš určitě si musíš všimnou , že se víc rozsvítí - zkuš to ve tmě :papa

A které relátko to je? Cvaká, kontrolka svítí, ale výhřev (ofuk v mém případě) je mrtvý

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...