Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prodám 205ku,v dobrém stavu,najeto 240000 km,r.v.1986,má centrál,el.okna,střešní okno(neteče),taž.zař.červený interiér,sedačky,spoilery,tlumiče,pružiny a brzdy jsou z GTI,Chlazené kotouče a desky jsou nové,zadní náprava je O.K.koupil jsem větší,tak musí do světa.

1236_1.jpg&preview=150

Odesláno

Já bych si ho nechal,auto je v pohodě,ale mám druhý,tak ho chci prodat kvůli pojistce,musím platit na dvě auta a nepřevedou mi bonusy na druhý,dokud nepřepíšu 205ku,je to skoro 2800,-rozdíl na rok:bojim

Odesláno
Původně zaslal: olda

Já bych si ho nechal,auto je v pohodě,ale mám druhý,tak ho chci prodat kvůli pojistce,musím platit na dvě auta a nepřevedou mi bonusy na druhý,dokud nepřepíšu 205ku,je to skoro 2800,-rozdíl na rok:bojim

ja mam dve auta a bonusy na obou...

Odesláno

205 strč do depozita, tím pádem na ní ručení zrušíš a převedeš bonus z ní na nové, a až budeš chtít s 205 zase jezdit, tak na ní uzavřeš nové...

Odesláno

Když já bych jí radši prodal,pokud by měl někdo zájem,ještě bude někomu dobře sloužit,auto jezdilo vesměs po dálnici,takže je relativně v pohodě.

Odesláno

Strc to do bazaru. Ja to tak udelal s 309tkou. Mesic tam stala za 25000, dalsi mesic za 22000 pak si ji nekdo vzal za 18000. ....po 14 dnech tam stala opet za 39000 :) napsano \"perfektni stav, nove obuti\" ...samozrejme ze stav byl porad stejnej a gumy byly sice s dobrym vzorkem ale kupovane jako ojete 5 let stare :)

Odesláno

Oldo, prosím tě:

1) Kdy jsou dělané rozvody?

2) Jak je cca stará baterka?

3) Dokdy to má technickou?

4) Startuje to v zimě?

Já už jednu 205 1.8D doma mám, ale teď mi říkala sestřenice, že by taky takovou chtěla, tak by si mohla pořídit to tvoje, takže sonduju. Díky!

:super

[upravil dne 20/9/05 Garfield]

Odesláno

Rozvody jsou dělané před necelými 30000 km,baterka stará asi 3,5 roku,STK je do ledna,v zimě starty až šokující,při -25 na první otočení,když bude zájem,dám na to i funglovky zimáky,jsou na 306. 13\"diskách,pneu Maxxis,perfektní na sněhu.

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Díky, to všechno vypadá dobře. Jen s tou STK teď musím popřemýšlet a poptat, kde by se dala koupit a za kolik - oficiálně to určitě neprojde.

proč by to oficialně neprosšlo???
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Garfield: na jaře bude k dispozici ta moje - novej model s nárazníkem ze 106-ky, a se servem ;):P

jak to vypadá s nárazníkem ze 106ky:o nemáš někde fotku?uplně čirou náhodou:papa
Odesláno

Oficiálně by to projít mělo,o auto bylo vzorně pečováno,spousty věcí je nových,počítal jsem s tím,že s ním budu jezdit ještě dlouho,ale naskytla se výhodná půjčka,tak jsem si splnil sen o dlouhé 306-ce.Letos jsem dával nové chlazené kotouče,destičky,lana ruční brzdy,přední sklo,origo peugeot,tónované s modrým pruhem(5000,-),loni výfuk )komplet),levá poloosa,předloni pravá atd,atd... Fakt je v pohodě.:super

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: olda

Oficiálně by to projít mělo,o auto bylo vzorně pečováno,spousty věcí je nových,počítal jsem s tím,že s ním budu jezdit ještě dlouho,ale naskytla se výhodná půjčka,tak jsem si splnil sen o dlouhé 306-ce.Letos jsem dával nové chlazené kotouče,destičky,lana ruční brzdy,přední sklo,origo peugeot,tónované s modrým pruhem(5000,-),loni výfuk )komplet),levá poloosa,předloni pravá atd,atd... Fakt je v pohodě.:super

Měl bych o něj zájem, jestli je ještě k mání - ozvi se prosím na 604941200 nebo na sixxcatt@mzk.cz díky.

M.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...