Gabriel 307 Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 Géčko v péčku doufám,že to tady není . . . to jsou ale blbci Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 kdyz vypipate ty neslusne vyrazy tak z videa nic nemate Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. únor 2014 Odesláno 15. únor 2014 No, bohatá slovní zasoba kameramana tomu celému dává uplně jiný rozměr:D:D:D Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. únor 2014 Autor Odesláno 15. únor 2014 taky jsem nevěděl jestli to dát sem nebo do srandiček :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 no,ten co to točiil,nemá zrovna velko slovní zásobu,tj,ten jich tam vyjmenoval:D blbci,nemaji co dělat,tak vymejšleji kraviny,můžou bejt rádi,že se nikomu nic nestalo:) Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Mám na věc trošku jiný pohled. Dle mého se klidně mohlo jednat o něco jako trénink na nějaký off-road závod, který jezdec poněkud přepískl. O slovní zásobě kameramana se není potřeba šířit, ale nazvat všechny šmahem blby, kteří nevědí co s penězi - tak bych to opravdu necítil. Citovat
barenst Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 uz to tady bylo , ono to G neni zase tak drahy - ty starsi ne luxusni verze se daji sehnat levne . jinak je to spise smula nekde je video jak to v pohode vyjede jine auto a to G to sjede a nevyjede kdo zkousel jezdit s off roud tak tam se chyba da udelat velmi rychle , ale vice jde videt prevraceni na bok nez dozadu Citovat
Medvěd Odesláno 16. únor 2014 Odesláno 16. únor 2014 Off-road je drahý sport a každá chybka tam holt něco stojí. Tady je dobré, že se krom auta nikomu nic nestalo - když jsem viděl takhle se valit bokem Tatru 813 8x8, to bylo jiný kafčo (taky se nikomu nic nestalo). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.