Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat,jestli někdo řešil jak vyměnit stěrače na 607 r.v. 2003 za bezramínkové,existuje nějaká přechodka na upevnění,nebo jestli se dají vyměnit ramena a z jakého auta by pasovali?

Odesláno

Existuju redukcie a su priamo zabalene aj pri stieracoch, ale pozor nato. Niekedy to nedrzi dobre a stierac je volnejsi na ramienku a robi to ramus pri stierani.

Odesláno

Nejen to, je potřeba věnovat pozornost i zakřivení skla. Takže ve stejné délce najdeš i více tvarů. Na 1. pohled to není vidět, adaptér pasuje, ale guma nedoléhá. Takže věnovat pozornost doporučení výrobce. Třeba Bosch to tak má. Jinak na 407 jsem v podstatě našel jen origo + Valeo (které dělá orig.) jiné mi nepříléhaly dokonale a to jsem jich vyzkoušel spoustu. Poslední dobou se vlemi zhoršil Boch. Dřív to byly stěrače, které po několika letech fungovaly profektně a tiše, dnes už to není ono....

Mimochodem nemáš náhodou u 607 ostřikovač na ramínku? :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak ja som si objednal tie stierače čo piše mmartinkovič a musel som ich poslať preć lebo nemali uchytenie na ramienka take ake malo byť.A to som pisal predajcovi (pred kupou)že či mi budu pasovať a on ma uisťoval že určite ano.Ale nebol problem on na svoje naklady poslal kumne kuriera a peniaze mi poslal na učet.Tak som išiel do Peugeotu a kupil obyčajne ramienkove.Bola akcia 40%.Mna vyšli na 21 eur.Takže tak.....:super

Odesláno

Ja som ti dal len foto, tiez som predtym zhanal na moje.

Bol som vo Forstingeri, chlap zobral 3 druhy ku autu, odskusal a tie co pasovali tam nechal a len som ich zaplatil.

Uz som ich vymenil asi stvoro. a uz by sa zasa zislo. ale Forstinger uz je v pase, tak musim dakych miestnych kseftarov kuknut.

• O 3 roky později...
Odesláno (upraveno)

To se řeší individuálně. Např. tak, že si ponecháš ty původní plasty a nasadíš je na osičku, která mívá typizovaných 3 mm.

My tady přinejmenším nevíme, jaké zakončení tam opravdu máš.

Anebo zajdi (zatelefonuj) do autorizovaného servisu a objednej podle VIN - budou drahé, jinou výhodu to nemá.

Mmch, ty "bezramínkové banány" se mi neosvědčily, kvůli různému zakřivení skla. Vrátil jsem se ke klasickým, s vahadly, osičkami.

Upraveno uživatelem P607Olda
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...