Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko klubaři :)

rád bych se Vám pochlubil mým novým automobilovým přírůstkem.

Jedná se o Peugeot 406 coupe V6 3.0, r.v. 10/2001, který sem si od první chvíle oblíbil :D ta barva, design a o výkonu ani nemluvě z přechodu z mé 307ky 1.4 HDI ..

Co dodat :) jel sem si pro ni do Prahy, celou cestu natěšenej i částečně nervózní, zda nebude na voze nějaký zásadní problém, který by mě odradil od koupi. Ale kdepak, krasavec naleštěnej a po chvíli prohlížení byl můj :)

Při cestě z Prahy do Olomouce se mi podařila krásná spotřeba 8.9l/100km.

Zde pár fotek z dnešního focení :)

2.jpg

1.jpg

5.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

Odesláno

Nádherný kousek. Ještě doladit prostor kolem mlhovek a bude to :super Interiér nemá taky chybu. Nebylo tohle coupé nedávno v tipech? Už jsem ho někde viděl. :myslim

Odesláno

Je toho více na doladění :) mlhovky, zpětné pravé zrcádko zlobí, vyhřívání oken zadních (ale to bych musel asi vyměnit okno :D ), nějaké šrámy utrpělo na přední nárazník (asi se majitel odrážel při parkování o plot :D ) a tak podobně, třeba ještě něco najdu..

To auto se tu řešilo už ve vlákně \"Koupě 406 coupe 3.0 V6\" uživatelem Syny :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

;) ja som to auto videl na inzerate ale urcite by som ho nekupil.... nezdaju sa mi vobec budiky ktore su s HDI verzie ak ste si nikto nevsimol... pri V6 nezacina redline pri 5tisic. predsa... s toho usudzujem ze sa v tom niekto hrabal a ci to nieje dajaka lepenka....

v kazdom pripade nechcem kazit radost a nadsenie s kupy auta len nech dobre jazdi a sluzi ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...