cempyk Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Ahoj hledal jsem ale nenašel. Nemáte někdo dílenskou příručku nebo jak na to? Mám motor 1.1 a rok 1995. Nejlepší by bylo to někde stáhnout ale všechny odkazy jsou starý a vymazaný :-/ DÍKY Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 Mam jen obyč manual, poslal jsem ti to, jak na to někde bylo, ale jak pišeš je možný že je to už smazaný Jo tak maš v SZ odkaz, případně tady - [upravil dne 8/2/14 18:16 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. únor 2014 Odesláno 8. únor 2014 \"jak na to 306\" v pdf mam .. Poslu link pres SZ kdyby to od Hurvajze nestacilo (ozvi se) Citovat
Stifler Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Já myslel, že tyto věci patřily do \"download\" sekce na hlavní straně klubu a byly přístupné jen řádným členům. Navíc i toto by mělo být považováno za \"warez\" a tedy na tomto fóru zakázáno, ale když to superadminům nevadí... Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. únor 2014 Odesláno 9. únor 2014 Stiflere neprud laskave. V sekci Download ta prirucka pokud vim neni a toto vlakno neni warez, zadny link se tu nepublikoval. Zrovna ty bys to mel vedet.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.