Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak před měsícem, jsem zakoupil toto coupé který bych Vám chtěl představit. Dlouho dobu jsem něco podobného hledal, ale je to čím dál složitější, ale nakonec se usmálo štěstí a originál coupé přistálo doma v garáži. Je to rok 1998, V6 140Kw, manuál. Auto bylo v roce 2004 přivezeno od prvního majitel z Lucemburska a následně mělo zde 2 majitele, poslední majitel vlastnil coupé od roku 2005 a od té doby najelo pouze 25tisíc km z toho všechny jen v létě a zimu tudíž skoro nezná a taky je to na autě vidět. Koupil jsem ho s tím že ho budu využívat přes léto na výlety a pro radost. Jediný mínus na autě je že majitel předemnou třefil kdysi srnu, tak je vařený držák světlometu,prasklina na nárazníku a přelakovaný pravý blatník, jinak auto nebylo nikdy bourané. Nějáké kosmetické úpravy na autě budou ale určitě to budou takový věci, který se budou dát přehodit zpět za pár minut. Ted jen čekám na jaro abych mohl konečně auto kloudně umýt a naleštit a pak to bude o nečem jiném. Na foto je auto týden po koupi...

post-50498-14109635444793_thumb.jpg

post-50498-14109635445148_thumb.jpg

Odesláno

Díky za chválu a snad sloužit bude. Jinak jak říkáš tahle lucifer červená je dost pěkná ale modrý je modrý :D ale zase takovýmhle stavem nejde pohrdat :)

Odesláno

Ano, ta modrá (označení ti neřeknu) je taky hodně pěkná. Ovšem coupé se podle barvy kupovat nedá, to je to poslední co by člověka mělo zajímat. :)

Odesláno
krasavec.. nejní to ten od Hradce co byl na inzerci už někdy od loňska ?

Jo byl na internetu někdy na konci léta cca 2týdny a pak to stáhnul majitel, že si ho ještě nechá. A ted mi ho nabídnul, tak jsem ho vzal no :D

Odesláno

Jsem rád že se Vám líbí, když vidím některé vaše coupéčka, tak to budu muset trochu ještě naleštit :) Jinak je to oproti předchozímu coupé \"socka\" má to jen el. okna,zrcádka-nesklápí se a centrál. Alspon se to nebude tak časem kazit :D

Odesláno

Mizlerek007 : Taky jsem byl prvně zklamaný z měnší výbavy, ale ted mě to vůbec nevadí.

Vino: No s mým nickem z P205clubu mě to psalo že už existuje a nešlo se mi pod ním přihlásit sem na forum hodně dlouho, až jsem se znova registroval a ted už to valí no. :myslim

Odesláno

Msch406 : výbava se dá vždycky dodělat..hlavní je stav auta... Jinak coupe nás ostatních jsou pro většinu hodně srdcová záležitost a tak dostávají plnou peči :)

Odesláno

Venku bylo dneska jaro, tak jsem se vrtal v autě. Přehazoval jsem pár věcí z druhýho coupé na Nd a dostalo se na zadní repra. Nevíte jestli ty \"ASK\" jsou originál pro verzi bez JBL? Ale krytky se znáčkem JBL jsem si tam přehodil :D Ještě mám dotaz, sundával jste někdo blinkry v předních blatnících? Chtěl bych si tam dát bílé ale nemůžu je vubec sundat. V serviceboxu to vypadá že jsou tam jen zacvaklý ale nechci tam nic urvat.

post-50498-14109635463846_thumb.jpg

post-50498-14109635464128_thumb.jpg

Odesláno

Msch406 : blinkry v blatníkách jsou jen zacvaknuty...musíš s ním pohnout doleva nebo doprava teď z hlavy přesně nevím a půjde ti pak vycvaknout.Poprvé to jde blbě ale pak už je to brnkačka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...