FrantaCV Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Tak nevím - jeto k smíchu nebo k pláči? http://www.dailymail.co.uk/news/article-2552200/Welcome-Sochi-Journalists-horror-finding-hotels-awash-stray-dogs-brown-water-bugs-no-lightbulbs-days-ahead-Games.html Připomíná mi refrén jedné písničky z dob totáče: ....\"Kakaja natura takaja kultura, kakaja kultura takoj narod savjetskij\".... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Na to se neda nic moc napsat ..... Proste Rusko, no Doufam, ze Prazsky olympijky park, ktery se dnes otevira podobnym dementnim pristupem netrpi ... Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Přesně vidím jak vznikly třeba ty 2 záchody. Projektant naprojektoval toaletu a vedle bidet. Pak tam nahnali makáče s výkresama, ti nikdy bidet neviděli a tak namontovali to co znali... klasika. Citovat
FrantaCV Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 Ani jsem nečekal nějakou odezvu. Jen je mi poněkud líto jak sportovců tak návštěvníků. Vedle reálné hrozby teroristických útoků ještě tohle? Co k tomu dodat. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Když jsem včera viděl reportáž o postelích , tak ani já bych se tam nevyspal Citovat
FrantaCV Odesláno 6. únor 2014 Autor Odesláno 6. únor 2014 No nevím odddie - pictogramy typu \"nezvracet do záchodu\" jsou opravdu pro zasmání, ale poučení \"pos...ý\" toaletní papír nevhazujte do do mísy ale do odpadkového koše???? Kultura za milión. Citovat
poldiss Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Můžou bejt rádi za papír, mohli jim tam dát taky třeba mokrej hadr v kýbli Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Poučení \"pos*aný toaletní papír nevhazujte do mísy, ale do odpadkového koše\" znám především, světe div se, z USA... Citovat
punkac Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 je spíše vidět, že to jsou tataři, do Evropy nepatřejí ani omylem. Je dobře, že se před světem takhle zesměšnili. I s tím druhým stalinem ehm putinem v čele (malej člověk se píše s malým) Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 FrantaCV : co dodat ? mno Rusko si utrhne (uz utrhlo) neeeeskutecnou ostudu.... asi tak .. ale tech co tam museji byt u toho at uz z jakehokoliv duvodu je mi uprimne lito, nedostali by me tam ani parem volu (jeste tak Moskva mozna a to jen na vikend a s jednim privrenym okem) Citovat
punkac Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Ne rusko ani omylem, ani moskva, ani jinde, ani s oběma zavřenýma očima Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Pánové kolikrát jste tam byli? Jak často s nějakými Rusy komunikujete? Uvědomujete si jak obrovský rozdíl je v mentalitách napříč Ruskem? To máte celkem odvahu takhle je odsuzovat... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 ..asi stejne pausalizovani jako o par radek odkaz na Ameriku a po**any toaletak .... A jedeme flame zase, hrr hrrrr Citovat
ozzy56 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 koblih69 jestli je to na mě, tak odpovídám, že jsem to nemyslel nijak zle, byl jsem postupně až v Astrachani (Kyzylkum-Karakum),tím , že je to jiný svět myslím to, že už tam nechci nikdy jet, tak jako např. do Egypta--stačilo jednou Citovat
Guest Džůny Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 punkac: Já ti nevím. Radši 100× Rusko, než muslimákama prolezlé UK, Francii, Nizozemí a Belgii. FrantaCV: Papír hážou do koše běžně ve spoustě zemí (mé zkušenosti zahrnují Francii, Řecko a Nizozemí). Tohle bych jako ukazatel vyspělosti kultury vážně nebral. Citovat
punkac Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Koblihu, že tě živí, ještě neznamená, že já si jich budu vážit. Ber to klidně jako můj osobní názor, který nikomu nevnucuji. Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 koblih69 jestli je to na mě, tak odpovídám, že jsem to nemyslel nijak zle, byl jsem postupně až v Astrachani (Kyzylkum-Karakum),tím , že je to jiný svět myslím to, že už tam nechci nikdy jet, tak jako např. do Egypta--stačilo jednou Juro, na tebe vůbec ne Citovat
punkac Odesláno 6. únor 2014 Odesláno 6. únor 2014 Džůny: ujasníme si to.... Nechci tu negry, rusáky, araby, jehovisty, tlustý američany, hnusný němky.... Už chápeš? Do egypta taky ani omylem, co bych mezi těma ručníkama dělal? Kulturně se obohacoval? Každýho věc, kam pojede a s kým se bude bavit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.