Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevím - jeto k smíchu nebo k pláči?

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2552200/Welcome-Sochi-Journalists-horror-finding-hotels-awash-stray-dogs-brown-water-bugs-no-lightbulbs-days-ahead-Games.html

Připomíná mi refrén jedné písničky z dob totáče:

....\"Kakaja natura takaja kultura,

kakaja kultura takoj narod savjetskij\"....

Odesláno

Na to se neda nic moc napsat ..... Proste Rusko, no :( Doufam, ze Prazsky olympijky park, ktery se dnes otevira podobnym dementnim pristupem netrpi ...

Odesláno

Přesně vidím jak vznikly třeba ty 2 záchody. Projektant naprojektoval toaletu a vedle bidet. Pak tam nahnali makáče s výkresama, ti nikdy bidet neviděli a tak namontovali to co znali... klasika.

Odesláno

Ani jsem nečekal nějakou odezvu. Jen je mi poněkud líto jak sportovců tak návštěvníků. Vedle reálné hrozby teroristických útoků ještě tohle?

Co k tomu dodat. :nevim

Guest servisman
Odesláno

Když jsem včera viděl reportáž o postelích , tak ani já bych se tam nevyspal :(

Odesláno

No nevím odddie - pictogramy typu \"nezvracet do záchodu\" jsou opravdu pro zasmání, ale poučení \"pos...ý\" toaletní papír nevhazujte do do mísy ale do odpadkového koše????

Kultura za milión. :(

Odesláno

je spíše vidět, že to jsou tataři, do Evropy nepatřejí ani omylem. Je dobře, že se před světem takhle zesměšnili. I s tím druhým stalinem ehm putinem v čele (malej člověk se píše s malým)

Odesláno

FrantaCV : co dodat ? mno Rusko si utrhne (uz utrhlo) neeeeskutecnou ostudu.... asi tak .. ale tech co tam museji byt u toho at uz z jakehokoliv duvodu je mi uprimne lito, nedostali by me tam ani parem volu (jeste tak Moskva mozna a to jen na vikend a s jednim privrenym okem) :blablabla

Odesláno

Pánové kolikrát jste tam byli? Jak často s nějakými Rusy komunikujete? Uvědomujete si jak obrovský rozdíl je v mentalitách napříč Ruskem? To máte celkem odvahu takhle je odsuzovat... :bojim

Odesláno

..asi stejne pausalizovani jako o par radek odkaz na Ameriku a po**any toaletak .... :)

A jedeme flame zase, hrr hrrrr

Odesláno

koblih69

jestli je to na mě, tak odpovídám, že jsem to nemyslel nijak zle, byl jsem postupně až v Astrachani (Kyzylkum-Karakum),tím , že je to jiný svět myslím to, že už tam nechci nikdy jet, tak jako např. do Egypta--stačilo jednou :)

Guest Džůny
Odesláno

punkac: Já ti nevím. Radši 100× Rusko, než muslimákama prolezlé UK, Francii, Nizozemí a Belgii.

FrantaCV: Papír hážou do koše běžně ve spoustě zemí (mé zkušenosti zahrnují Francii, Řecko a Nizozemí). Tohle bych jako ukazatel vyspělosti kultury vážně nebral. ;)

Odesláno

Koblihu, že tě živí, ještě neznamená, že já si jich budu vážit. Ber to klidně jako můj osobní názor, který nikomu nevnucuji. :papa

Odesláno
koblih69

jestli je to na mě, tak odpovídám, že jsem to nemyslel nijak zle, byl jsem postupně až v Astrachani (Kyzylkum-Karakum),tím , že je to jiný svět myslím to, že už tam nechci nikdy jet, tak jako např. do Egypta--stačilo jednou :)

Juro, na tebe vůbec ne ;)

Odesláno

Džůny: ujasníme si to.... Nechci tu negry, rusáky, araby, jehovisty, tlustý američany, hnusný němky.... Už chápeš? :D

Do egypta taky ani omylem, co bych mezi těma ručníkama dělal? Kulturně se obohacoval?

Každýho věc, kam pojede a s kým se bude bavit :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...