brixtr Odesláno 4. únor 2014 Odesláno 4. únor 2014 Posledni dobou mi casto volaji ze spolecnosti finmarket ae pokazdy kdyz nemuzu mluvit tak snima o nicem nejednam...na netu sem si eco o tom nasel ze sou sprostredkovatele pujcek plynu atd. Jenze sem si chctel najit nejake recenze a nako se mi to nepodarilo presneji zjistit co sou zac...nemate nekdo s touto spolecnosti nejake zkusenosti??? Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Hledáš nějaký způsob jak přijít o peníze? S tím ti můžu pomoct Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 Pokud mi někdo takový volá, velmi důrazně oznamuji, že nemám o jejich služby zájem, a ať už mi nevolají. Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 To já taky, když je urputnej tak se začnu ptát odkud koupili moje telefonní číslo. Citovat
KingSpade Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 A to já když mám dobrou náladu, tak si je hezky vyslechnu a pak je slušně pošlu do pr... koblih: celkem jasné odkud..od operátora Citovat
koblih69 Odesláno 5. únor 2014 Odesláno 5. únor 2014 To není tak úplně pravda, databáze telefonních čísel prodává spousta společností včetně jejich selekce do skupina a pod. Citovat
brixtr Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 No nabízeli mi nak konsolidaci. Koblih: stejně žádný nemám :-D Já právě vůbec nevědělco chtějí Citovat
brixtr Odesláno 5. únor 2014 Autor Odesláno 5. únor 2014 No nabízeli mi nak konsolidaci. Koblih: stejně žádný nemám :-D Já právě vůbec nevědělco chtějí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.